Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Custom rollout configuration deleting content from the Livecopy

abhishekk962745
Level 2
Level 2

Hi,

 

When i try to modify my blueprint (source) which would trigger my rollout config(custom) whose action is set to trigger on modify, i see that all the live copies are modified by msm-service but all of their content is deleted. except the change i made on the blueprint is what visible on them ? any suggestions as to why this behavior ? also, i still have my msm configs under /etc instead of /libs/ and i am on 6.5. Since my other applicaitons are working just fine i would assume this is still ok.

1 Accepted Solution
Jörg_Hoh
Correct answer by
Employee
Employee

Are you sure that your custom rollout config is accurate? Which version are you coming from? 

View solution in original post

1 Reply
Jörg_Hoh
Correct answer by
Employee
Employee

Are you sure that your custom rollout config is accurate? Which version are you coming from? 

View solution in original post

abhishekk962745
Level 2
Level 2
HI Jorg - I think so, even when i try with OOTB "push to modify" i noticed the content gets deleted.
abhishekk962745
Level 2
Level 2
Sorry ! we are on 6.5 but we had this issue even while we were on 6.3
berliant
Employee
Employee

I think that the components' inheritance on a LiveCopy is not configured properly. I suggest to raise a support case and arrange a screen share session.

abhishekk962745
Level 2
Level 2
Thanks berliant, i have raised a ticket already with them, hoping to find the root cause.