Expand my Community achievements bar.

Sort
  • Most recent
  • Most views
  • Most likes
  • Most replies
  • Oldest First
Filter
  • All
  • Resolved
  • Unresolved
  • Zero replies

  • 5/15/23
    Having created several DITA topic and map templates I assumed those templates would be available in the list of templates when I create a new topic or new map. Is there something beyond creating the template that I need to do in order for the system to add them to the list of available templates? Sa...

    Views

    478

    Likes

    0

    Replies

    3
  • 5/12/23
    If i created 2 version of a topic i need to generate unique id for both version that i have created . so that i can able to link particular version of a topic to desired location. 

    Views

    332

    Likes

    0

    Replies

    2
  • 5/12/23
    Hi All, Can you please help me understand why the changes I made in the topic and published via Asset UI are not reflecting in the publish server URL?Is there something that I am missing? Thanks, 

    Views

    227

    Likes

    0

    Replies

    1
  • 5/11/23
    Has anyone gotten the use-by-reference footnotes to work in Native PDF Publishing? The output works as expected in the default DITA-OT output, but it isn't working as expected in Native PDF Publishing. What am I missing?

    Views

    782

    Likes

    0

    Replies

    6
  • 5/9/23
    Occasionally, a new version of an image (.SVG) uploaded to AEM Guides (v 4.02) does not show as updated in the browser/thumbnail view (the old version shows). I've heard there is a "Reprocess Asset" option in Guides that could potentially fix this issue; however, I do not see this option. Is this op...

    Views

    476

    Likes

    0

    Replies

    1
  • 5/6/23
    I am using AEM 6.5.12 with guides 4.2. I have a dita topic containing two paragraphs having attribute audience. Also , I have created a conditional preset. In the AEM SITE preset I have applied that conditional preset . But SITE Generation gets failed . In logs all I can see is a null pointer except...

    Views

    323

    Likes

    0

    Replies

    1
  • 4/28/23
    Does anyone have any idea why sometimes the fonts in SVG images render correctly in the PDF (Native PDF Publishing) and sometimes the fonts are replaced with Times New Roman? Sometimes both in the SAME IMAGE? (Fonts used are either Arial or Arial Narrow). I have one image I just fixed the text and v...

    Views

    1.3K

    Likes

    0

    Replies

    12
  • 4/28/23
    Does anyone have some example CSS code that successfully auto numbers headings 2 or 3 in the Native PDF Publishing? I'm having a hard time getting it to work correctly. (For example, 1.1 would be the first heading after the start of Chapter 1; 1.1.1 would be a topic indented under that first topic.)...

    Views

    1.1K

    Likes

    0

    Replies

    7
  • 4/26/23
    how to migrate content docs from SDL to aem guides there is any native api's is there? Please suggest some inputs.

    Views

    600

    Likes

    0

    Replies

    4
  • 4/25/23
    Hello,I want to set the DITA Open Toolkit parameter "validate" to "false" during PDF generation. How can I accomplish this in the PDF output preset?I have tried setting DITA-OT Command Line Arguments to --validate=false but get an error because the output preset generates the output via Ant instead ...

    Views

    507

    Likes

    0

    Replies

    2