Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Adobe Experience Platform Debugger not displaying Analytics events

Avatar

Level 1

Hello, 

 

I have been having a lot of trouble with the Analytics solution in the Adobe Experience Platform  Debugger. When I open a page, the platform debugger has recently stopped showing events in the Analytics tab. There is minimal information up top but not nearly the depth i need. I have tried uninstalling ande reinstalling as well as signing in to my adobe account and this has not fixed the issue. Attached is a screenshot of what my debugger looks like. Anyone know how to resolve this?

 

andrewo35306423_0-1657633171916.png

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee Advisor

@andrewo35306423 I have checked just now on our demo sitehttps://luma.enablementadobe.com/content/luma/us/en.html

I am able to see the sever calls to adobe analytics 

VaniBhemarasetty_0-1657720151570.png

Please check if third-party cookies are allowed or not on your browser and check if any js scripts are blocked or not

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Level 3

The same issue faced by me too, the debugger is not opening too.

Tried uninstalling and reinstalling.

Cleared all browser cookies too.

Avatar

Correct answer by
Employee Advisor

@andrewo35306423 I have checked just now on our demo sitehttps://luma.enablementadobe.com/content/luma/us/en.html

I am able to see the sever calls to adobe analytics 

VaniBhemarasetty_0-1657720151570.png

Please check if third-party cookies are allowed or not on your browser and check if any js scripts are blocked or not

Avatar

Employee

That's odd. Works for me on the "Create post" page. What happens with the FireFox add on? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adobe-experience-platform-dbg/

dwright_0-1657741994906.png