Highlighted

help with external authentication

zizu123

01-04-2009

Hi,

I am able to get my app working if I login directly from the
client/swf.



But when I try to use the external authentication way i am
unable to create a room.

I use java for eternal auth.



after debuging i noticed,

- i was able to login using my devuser and password.

accountManager = new AFCS.AccountManager(cocomoUrl);

accountManager.login(devUser, devPassword);



but when i try to create a room

accountManager.createRoom(Long.toString(chatId), null);

i get a 403



http_post: https://na2.connectnow.acrobat.com:443/cocmosdk
mode=xml&room=4252853&template=default&gak=c2Vzc2lvbklEKnlSbTdzSzc3dFVhYWxqTmpEbEVTZ2cqYXBwTnVtKjEzMiphcHBIb3N0KmV4cG9z

{}

Content-Type: text/xml;charset=UTF-8

Content-Length: 324

http_get:
https://na2.connectnow.acrobat.com:443/app/session?instance=na2-sdk-a946c2a7-9f97-48ee-b395-d1bf6869...

{}

Content-Type: text/xml;charset=UTF-8

Content-Length: 88

http_post: https://na2.connectnow.acrobat.com:443/cocmosdk
mode=xml&room=4252853&template=default&gak=c2Vzc2lvbklEKnlSbTdzSzc3dFVhYWxqTmpEbEVTZ2cqYXBwTnVtKjEzMiphcHBIb3N0KmV4cG9z

{}

HTTP error 403

<caught exception while creating room Server returned HTTP
response code: 403 for URL:
https://na2.connectnow.acrobat.com:443/cocmosdk>;

http_post: https://na2.connectnow.acrobat.com:443/cocmosdk
mode=xml&room=4252853&template=default&gak=c2Vzc2lvbklEKnlSbTdzSzc3dFVhYWxqTmpEbEVTZ2cqYXBwTnVtKjEzMiphcHBIb3N0KmV4cG9z

{}





But after this I can login as a guest and get an auth token
with user role owner (100)



Once i send this token to the client/swf, i can then login
from the client sucessfully but i cannot use the room as it gives
me a

Error: AudioPublisher: The stream cannot be published because
user does not have permission.



Am I missing some step? I have got the latest sdk and my url
from the portal is correct
http://connectnow.acrobat.com/cocmosdk



Appreciate any kind of help/ debugging ideas?





Thanks

Schubert

Replies

Highlighted

Raff_

Employee

02-04-2009

All I can think of is that the credentials you are using are
valid but not the correct ones for that account.



Can you try to login in the DevPortal and make sure it shows
you this account ? You can also try to create the room from there,
just to make sure it works.