Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Error - Inserting "Query for Multiple Rows as XML" data into xfaForm

Aditya_S_
Level 7
Level 7
I create an XML output from an SQL query module in Workbench. I use the Set Value to assign the XML output to a xfaForm variable.



When the view the form, I get an error in Workspace and the form doesn't open. I think the format of the XML data may not be compatible with the XDP.



Is there a way to insert "Query for Multiple Rows as XML" data in xfaForm variable ?
6 Replies
Jasmin_Charbonn
Level 10
Level 10
You have to put the data under the data node of the xfaForm variable.



Jasmin
Aditya_S_
Level 7
Level 7
ok ! I still get the error.



I used the set value to assign the XML to xfaForm



/process_data/appform/object/data=/process_data/xml



When I view the form, I get "An error occurred creating the form" error in Workspace.
Aditya_S_
Level 7
Level 7
Jasmin - I tried to assign a sample xml I created from LiveCycle Designer and it worked just fine.



I guess the output from the SQL query is not compatible with the xfaForm variable.



How can I conver XML data ?
Jasmin_Charbonn
Level 10
Level 10
You just need to make sure the xml coming from the DB matches the xml the forms is expecting. If you use a schema then the data has to follow the schema.



If not, then the structure should follow the structure of your sample xml file.



Jasmin
Aditya_S_
Level 7
Level 7
The XML does match the form. I used the same output via RenderPDF to a documentForm variable(same form) and it worked just fine.



However in my situation, I need to use xfaForm.



I think there are xdp and xfa tags in the xml which make it compatible.



Do you have a working sample ?
Aditya_S_
Level 7
Level 7
Jasmin - I now understand what you are suggesting after reading a related topic http://www.adobeforums.com/webx?128@@.59b6f70e



I used a SetValue to assign the xml to the same level in the xfaForm.



/process_data/xfaForm/object/data/xdp/datasets/data/WorkflowSample/personaldetails=/process_data/xml/WorkflowSample/personaldetails.



Thank you for helping.