Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Sidekick loading issue

krishh_187
Level 4
Level 4

I am facing strange issue. sidekick is taking lot of time to load and whole page is getting stuck. I am using chrome and deleted cache n number of times and restarted the system twice. 

 

Pls help me out

1 Accepted Solution
smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

Looks as if someone loaded content or changed content under /libs that caused a JS failure. 

View solution in original post

9 Replies
GK-AEM
Level 9
Level 9

Is this happening for every one or only with you??

smacdonald2008
Level 10
Level 10

Here are some questions: 

1 - what is the RAM of the machine you are using

2 -  Did you make any changes under libs

3 - did this just start happening? 

 If you install a fresh install of CQ - you will see this is not an issue. 

Lokesh_Shivalingaiah
Community Advisor
Community Advisor

please debug using the browser and see the timeline tab to see what is more time. From there we can start looking at the root cause

Jitendra_S_Toma
Level 9
Level 9

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

krishh_187
Level 4
Level 4

Kishore@CQ wrote...

Is this happening for every one or only with you??

 

Happening for every one in my team only on today 😞

krishh_187
Level 4
Level 4

Jitendra S.Tomar wrote...

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

 

Thanks a lot for the inputs mate 🙂

krishh_187
Level 4
Level 4

Jitendra S.Tomar wrote...

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

 

Thanks Jitender for the valuable inputs 

krishh_187
Level 4
Level 4

smacdonald2008 wrote...

Here are some questions: 

1 - what is the RAM of the machine you are using

2 -  Did you make any changes under libs

3 - did this just start happening? 

 If you install a fresh install of CQ - you will see this is not an issue. 

 

RAM is 8 GB and dint make any changes in libs and it just happened suddenly. After fresh installation issue got resolved. But want to know the real issue.

smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

Looks as if someone loaded content or changed content under /libs that caused a JS failure. 

View solution in original post