Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Sidekick loading issue

Avatar

Level 4

I am facing strange issue. sidekick is taking lot of time to load and whole page is getting stuck. I am using chrome and deleted cache n number of times and restarted the system twice. 

 

Pls help me out

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Looks as if someone loaded content or changed content under /libs that caused a JS failure. 

View solution in original post

0 Replies

Avatar

Level 9

Is this happening for every one or only with you??

Avatar

Level 10

Here are some questions: 

1 - what is the RAM of the machine you are using

2 -  Did you make any changes under libs

3 - did this just start happening? 

 If you install a fresh install of CQ - you will see this is not an issue. 

Avatar

Community Advisor

please debug using the browser and see the timeline tab to see what is more time. From there we can start looking at the root cause

Avatar

Level 9

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

Avatar

Level 4

Kishore@CQ wrote...

Is this happening for every one or only with you??

 

Happening for every one in my team only on today 😞

Avatar

Level 4

Jitendra S.Tomar wrote...

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

 

Thanks a lot for the inputs mate 🙂

Avatar

Level 4

Jitendra S.Tomar wrote...

This happens when there is a javascript failure. You might have to look into browser console and check if there is any javascript error.

Jitendra

 

Thanks Jitender for the valuable inputs 

Avatar

Level 4

smacdonald2008 wrote...

Here are some questions: 

1 - what is the RAM of the machine you are using

2 -  Did you make any changes under libs

3 - did this just start happening? 

 If you install a fresh install of CQ - you will see this is not an issue. 

 

RAM is 8 GB and dint make any changes in libs and it just happened suddenly. After fresh installation issue got resolved. But want to know the real issue.

Avatar

Correct answer by
Level 10

Looks as if someone loaded content or changed content under /libs that caused a JS failure.