Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Question on assetshare OOTB component

Avatar

Level 2

Hi,

I am trying to use the assetshare component, and am facing a mapping issue.

When I browse the press center page via publisher IP address, I am able to see the assets. (eg. http://xxx.xxx.xxx.xxx:4503/content/geometrixx/en/company/press.html) However, when I try to view the assets via hostname (eg. http://mynicehostname.ext/content/geometrixx/en/company/press.html) then the page loads, but the assets are not displayed.

I suspect that this is due to a etc/mapping issue, and tried several changes without any luck. Any advise will be much appreciated.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

BinaryGeek wrote...

I was able to get the Assets working by adding the bin mapping into etc/map.

However, the Options component isn't working. (It wasn't working earlier either).

Any ideas?

 

make sure at dispatcher /bin/querybuilder is allowed

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Level 2

I was able to get the Assets working by adding the bin mapping into etc/map.

However, the Options component isn't working. (It wasn't working earlier either).

Any ideas?

Avatar

Correct answer by
Level 10

BinaryGeek wrote...

I was able to get the Assets working by adding the bin mapping into etc/map.

However, the Options component isn't working. (It wasn't working earlier either).

Any ideas?

 

make sure at dispatcher /bin/querybuilder is allowed