Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Crxde lite query or home search does not show any results

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile
chinmayis865517
Level 2

03-02-2020

I was trying to search for fields but crxde does not show any  results in home search or query tool.

chinmayis865517_0-1580793149985.png 

 

chinmayis865517_1-1580793201051.png

 

Replies

Avatar

Avatar
Give Back
Employee
nidhip010816
Employee

Likes

29 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Give Back
Employee
nidhip010816
Employee

Likes

29 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
nidhip010816
Employee

03-02-2020

Hello Chinmay,

 

Which version of AEM are you using? I tried this search in my OOTB instance and was able to see result. Screenshot attached - Pic1.PNG

 

Also, you can use AEM query builder API (host:port/libs/cq/search/content/querydebug.html) to search from JCR. You will get the result in JSON format.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile
chinmayis865517
Level 2

03-02-2020

Hi Nidhip,

I use AEM 6.4.4.
I have tried to search in OOTB instance and the results did not show up there too.

 

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile
chinmayis865517
Level 2

03-02-2020

Hi Nidhip, I use AEM 6.4.4. I have tried to search in OOTB instance and the results did not show up there too.

Avatar

Avatar
Give Back
Employee
nidhip010816
Employee

Likes

29 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Give Back
Employee
nidhip010816
Employee

Likes

29 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
nidhip010816
Employee

04-02-2020

1. Could you please check LastIndexedTime time from JMX console ./system/console/jmx --> IndexStats (This shows that when was last time index got updated).

It should not be stale. 

 

2. Also, try getting Debug level log on below index APIs - 

- org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index

- org.apache.jackrabbit.oak.query

- com.day.cq.search

 

while you search. It will give a clear picture on what might be causing this.

 

If nothing helps, feel free to open Daycare ticket 🙂

 

Cheers,

Nidhi.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile
BrijeshYadav
Level 4

04-02-2020

Hi Chinmay,

 

User should be logged in to AEM in order to search in crx/de console.

 

/Brijesh Yadav

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
chinmayis865517
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile
chinmayis865517
Level 2

04-02-2020

Hi Brijesh

I am logged in.

I have this error -

*ERROR* [sling-default-5-HourlySnapshotJob] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.lucene.BadIndexTracker Could not access the Lucene index at [/oak:index/lucene]

in error.log

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile
BrijeshYadav
Level 4

05-02-2020

.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile

Avatar
Validate 1
Level 4
BrijeshYadav
Level 4

Likes

57 likes

Total Posts

97 posts

Correct Reply

19 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile
BrijeshYadav
Level 4

05-02-2020

It indicates that problem is with indexing. Did you try to re-index your AEM instance ? Read more about indexing here https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-64/deploying/deploying/queries-and-indexin...