Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Site catalyst login issue

Cqlover
Level 2
Level 2

Hello,

I am working on integrating site catalyst with CQ, I am able to login successfully into sc.omniture.com and have user added to web services access api, but when trying to login through CQ I am getting exception when I checked the error log came across these exceptions. Can any one please help me out regarding this, thanks in advance.

POST /libs/cq/analytics/sitecatalyst/service.json HTTP/1.1] com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.servlets.SitecatalystServlet Call to SiteCatalyst method 'Connect' failed com.day.cq.analytics.sitecatalyst.SitecatalystException: not authenticated

Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused
    at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
    at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(PlainSocketImpl.java:351)
    at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(PlainSocketImpl.java:213)
    at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.java:200)
    at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:366)
    at java.net.Socket.connect(Socket.java:529)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.connect(SSLSocketImpl.java:570)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.<init>(SSLSocketImpl.java:412)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketFactoryImpl.createSocket(SSLSocketFactoryImpl.java:123)
    at org.apache.commons.httpclient.protocol.SSLProtocolSocketFactory.createSocket(SSLProtocolSocketFactory.java:82)
    at org.apache.commons.httpclient.protocol.SSLProtocolSocketFactory.createSocket(SSLProtocolSocketFactory.java:127)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpConnection.open(HttpConnection.java:707)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.executeWithRetry(HttpMethodDirector.java:387)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.executeMethod(HttpMethodDirector.java:171)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMethod(HttpClient.java:397)
    at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMethod(HttpClient.java:323)
    at com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.SitecatalystHttpClientImpl.execute(SitecatalystHttpClientImpl.java:182)
    at com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.SitecatalystHttpClientImpl.execute(SitecatalystHttpClientImpl.java:162)
    at com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.SitecatalystHttpClientImpl.execute(SitecatalystHttpClientImpl.java:155)

 

*ERROR* [10.1.40.158 [1394462593852] GET /libs/wcm/core/content/pageinfo.json HTTP/1.1] com.day.cq.wcm.core.impl.designer.DesignerImpl No design at /etc/designs/cloudservices/sitecatalyst. Using default.

ERROR* [10.1.40.158 [1394462592827] GET /etc/cloudservices/sitecatalyst/*****sitecatalyst.html HTTP/1.1] com.day.cq.wcm.core.impl.designer.DesignerImpl No design at /etc/designs/cloudservices/sitecatalyst. Using default.
10.03.2014 10:43:12.949 *WARN* [10.1.40.158 [1394462588484] GET /content/eNet/en/****-404.html HTTP/1.1] com.day.cq.wcm.msm.impl.LiveRelationshipManagerImpl StarResource given at /content/eNet/en/****-404/jcr:content/contentArea/*: no parent: no LiveCopy
10.03.2014 10:43:13.826 *WARN* [10.1.40.158 [1394462588484] GET /content/eNet/en/****-404.html HTTP/1.1] com.day.cq.wcm.msm.impl.LiveRelationshipManagerImpl StarResource given at /content/eNet/en/****-404/jcr:content/footerArea/*: no parent: no LiveCopy
10.03.2014 10:43:13.897 *ERROR* [10.1.40.158 [1394462593852] GET /libs/wcm/core/content/pageinfo.json HTTP/1.1] com.day.cq.wcm.core.impl.designer.DesignerImpl No design at /etc/designs/cloudservices/sitecatalyst. Using default.

1 Accepted Solution
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Sorry to hear you were having login issues. We've made numerous updates to the authentication for all Adobe products since this was posted. If you are still having issues, please contact Client Care.

View solution in original post

1 Reply
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Sorry to hear you were having login issues. We've made numerous updates to the authentication for all Adobe products since this was posted. If you are still having issues, please contact Client Care.

View solution in original post