Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Cqlover
Community profile Cqlover Level 2
Job title here
Location here
6 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 05-03-2014 8:32:30 PM
Offline
Top badges earned by Cqlover
Customize the badges you want to showcase on your profile
Deleting Groups in CQ
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Experience Manager
Hi all,I am trying to delete unused groups in CQ prod, I did this by going into security console and deleting the groups, but I can see the traces of those groups in CRX/home/groups. Do I need to delete them even in CRX or is there any way of doing it.Thanks

Views

77

Likes

0

Replies

0
Strange but happened! Can't see any thing under permissions tab for some user groups in dev, test environments
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Experience Manager
Hello guys,I am running on a strange issue here as I am not able to see any thing under permission tab for some user groups. I tried accessing logs but can't see any error in there. You can find it in the file attached below. Does any one come across similar kind of issue any time? Please help me out. thanks in advance.

Views

72

Likes

0

Replies

1
Author running slow and broken permissions tab under some groups
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Experience Manager
Please anyone have an idea about this issue? help me out, thanks in advance*ERROR* [ObservationManager] com.day.cq.contentsync.impl.ContentSyncManagerImpl Error while trying to find content sync config path: {} javax.jcr.RepositoryException: failed to retrieve state of intermediary node for entry: 9667c642-3fa4-47c7-97c4-3eea43501e24, path: {} {}home {}groups {}CQ5_enetAdmin {}CQ5_enetAdmin%0A {internal}policy {}allow {internal}principalName at org.apache.jackrabbit.core.CachingHierarchyManager....

Views

122

Likes

0

Replies

1
Re: site catalyst integration issue
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Analytics
Akhil - I would like to add some more information that when I tried this with another CQ instance and network outside my company network it worked. I am able to integrate the site catalyst with CQ using those details which indicates there is nothing problem on site catalyst side. It might be some firewall issue or some other network issue, please help me out.thank you

Views

316

Likes

0

Replies

0
Re: site catalyst integration issue
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Analytics
Hi Akhil,I appreciate your reply, I installed the ca certificate by using keytool import command. Even then I am not able to login into the site catalyst, this time I am not getting the SSL security exception but I see the following stack trace in the error log*ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1394341318870] POST /libs/cq/analytics/sitecatalyst/service.json HTTP/1.1] com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.servlets.SitecatalystServlet Call to SiteCatalyst method 'Connect' failed com.day.cq.analytics.site...

Views

284

Likes

0

Replies

0
site catalyst integration issue
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Analytics
Hi all,I am working on integrating sitecatalyst with cq5.5, done with all the configurations. I am able to test the credentials on sc.omniture.com and even added the user to web services access api group and also able to get data center url as response by testing in developer.omniture.com. But getting error when trying to login into site catalyst on CQ side, throwing error that please check the credentials and try again. We are using proxy server in between and even configured http client 3.1 bu...

Views

805

Likes

0

Replies

3
Site catalyst login issue
Avatar
Ignite 5
Level 2
Cqlover
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Cqlover
- Adobe Analytics
Hello,I am working on integrating site catalyst with CQ, I am able to login successfully into sc.omniture.com and have user added to web services access api, but when trying to login through CQ I am getting exception when I checked the error log came across these exceptions. Can any one please help me out regarding this, thanks in advance.POST /libs/cq/analytics/sitecatalyst/service.json HTTP/1.1] com.day.cq.analytics.sitecatalyst.impl.servlets.SitecatalystServlet Call to SiteCatalyst method 'Co...

Views

502

Likes

0

Replies

1