since ‎04-11-2016
‎10-12-2019
timmy-mathew
Level 2
Re: Context hub not working on publish environment? timmy-mathew - Adobe Experience Manager
shubhamg94002854​, does it work for you? Could you mark it as Answered or Unanswered so others know if this issue is fixed or not ? Cheers,Timmy Mathew
6526
Views
1
Like
0
Replies
Re: Context hub not working on publish environment? timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi manvig66636792​, Not sure if you have the same issue as others had on this thread. The fix I provided was for mainly for 6.4 and not tested for 6.5. Adobe included this fix for their next release which might have got released in September. So you can check the latest service pack or cumulative fix pack available and see if it still works.Some other context :Please check if in the page properties of your root page you have configured the /conf/ in the advaced tab else it will point to the old ...
6527
Views
1
Like
0
Replies
Re: Context hub not working on publish environment? timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Don't forget to mark it answered if it works for you will help others looking for the similar issue.
6526
Views
1
Like
0
Replies
Re: Context hub not working on publish environment? timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi shubhamg94002854​ alissonxavier0105​ suniln13212398​, I create a daycare ticket and they acknowledged that there was an issue at the publish. They will release the fix with the next cumulative pack somewhere in September, 2019. Meanwhile for testing purpose they sent me a code fix package which if you install via the crx/packmgr works fine for me. I'm attaching the code fix for 6.4 (I haven't tested it yet with 6.5) but its soley for testing purpose and adobe doesn't recommend to use it on pr...
10729
Views
0
Likes
0
Replies
Re: Preventing SVG Renditions timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Thanks Scott It was indeed the regex match and since svg's have + in between so it skipped.
1597
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Preventing SVG Renditions timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Perfect ! works for me. Thanks
1233
Views
0
Likes
0
Answers
Preventing SVG Renditions timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi there, With the OOTB workflow implementation I see that its not possible to prevent the rendition creation of SVG files. It works fine for skipping renditions of other mimetypes for example when I checked for image/jpeg it doesn't create renditions of it when skip mime type is configured in the workflow but its not the case with SVG. I checked in 6.2 and 6.3 sp2 both but its the same case. Anyone else faced this issue or know how to fix it in the OOTB workflow itself just to make sure no step...
3632
Views
0
Likes
4
Answers and Comments
Re: DatePicker field after adding field cannot be marked empty timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Thanks it worked for me It's bit of a inconsistency that other sections of the page properties still have issues if you extend OOTB page component as they are still with the old one. NVM I'll update to use the new coral ui one
905
Views
0
Likes
0
Answers
DatePicker field after adding field cannot be marked empty timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi All, After using the default datepicker (granite/ui/components/foundation/form/datepicker) in page properties when I try to fill in the value in the dialog it works fine as expected. But later when I try to empty the field or remove value from there then it still stays and also in the repository.Anyone has idea about it ?
1030
Views
1
Like
3
Answers and Comments
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi BigT168, the issue was with eaem-multifield=“” for coral ui 2. It should be acs-commons-nested=“” in the dialog above when using coral ui2 components.Coral UI 3 makes it in a form of node and Coral UI 2 keeps it in json format and I wanted it in json.
1645
Views
1
Like
0
Answers
Re: AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Thanks vijis31358935, indeed the issue was because of the property eaem-multifield. I changed it with acs-commons-nested and it works fine for me Cheers Mate !!!
1261
Views
0
Likes
0
Answers
Re: AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi smacdonald2008​, here its mainly the problem with the way dialog stores the data into the JCR. Reading the values from JCR is not a problem for me.
1202
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi BigT168, Initially I tried all without coral UI but still I couldn't make it work. I want it i a form of a json so if you say using coral makes it in a node form then I would like to get it work without coral foundation so I can get in form a json in a property. Is that something you have tried ? To get something like below coz that's where things are going bit wrong :{"firstTitle":"T1", "sale":"enable"}{"firstTitle":"T2", "sale":"false"}{"firstTitle":"T3", "sale":"enable"}
1501
Views
1
Like
0
Answers
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi Scott, I see you have selected true value for both the checkboxes. Can you try enabling 1 checkbox and disabling the other and see the output again ?Also can you share the dialog xml so I can have a look ? Also I wanted to see what would be different when using 'switch'Tnx
1512
Views
1
Like
0
Answers
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
This is the definition of the dialog:
1495
Views
1
Like
0
Answers
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Reading the value is not a problem for me. I can use the Sling Model, Sightly or ${properties.items} for the same. But this is more when I save the value from dialog itself. I have opened a thread specifically for boolean type issue so its not mixed with other issue of multifield.AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource I tried setting custom value to switch as replied to BigT168​ in above post but got the same value in all of them in crx.{"firstTitle":"T1", "sale":"enable"}{...
1505
Views
1
Like
0
Answers
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
In case of a switch I tried setting a custom value but still no luck. I have created another thread since boolean type issue.AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource Its setting the custom set value to all of them. I would expect it to be something like this :{"firstTitle":"T1", "sale":"enable"}{"firstTitle":"T2", "sale":" "}{"firstTitle":"T3", "sale":"enable"}
1505
Views
1
Like
0
Answers
Re: AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi Vijis31358935, I tried setting a custom value but still no luck it sets the custom value to all of them regardless of turned on or off.Also with the coral/foundation I tried
1204
Views
0
Likes
0
Answers
AEM 6.3 Multifield not able to support boolean type resource timmy-mathew - Adobe Experience Manager
There seems to be an issue with the multifield from both '/libs/granite/ui/components/foundation/form/multifield' and also from '/libs/granite/ui/components/coral/foundation/form/multifield' in handling boolean types.If I use a 'switch' or a 'checkbox' inside the multifield then the value it takes is always true. I tried with different variations but it doesn't work at all.Attached images of implementation. Added the multifield.Added the boolean type switchThis is the dialog.Adding values to the...
3024
Views
0
Likes
7
Answers and Comments
Re: Custom Multifield is not working In AEM 6.3 timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi smacdonald2008​, There seems to be an issue with the multifield from both '/libs/granite/ui/components/foundation/form/multifield' and also from '/libs/granite/ui/components/coral/foundation/form/multifield' in handling boolean types.If I use a 'switch' or a 'checkbox' inside the multifield then the value it takes is always true. I tried with different variations but it doesn't work at all.Attached images of implementation.Added the multifield.Added the boolean type switchThis is the dialog.A...
1506
Views
1
Like
0
Answers
Re: Dispatcher flush not working when SSL is configured for Dispatcher and publisher still with HTTP timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Well I got it fixed. In the port 80 I was missing the directive so it missed permissions. After adding that it worked fine for me. Just to mention I already had in the 443 virtual host as well but since this request was specifically on port 80 so it required to have the directive there as well also with a small Rewrite rule.RewriteEngine OnRewriteCond %{HTTPS} =offRewriteCond %{REQUEST_URI} !/invalidation(.*)$ RewriteRule .* https://prod.xyz.com%{REQUEST_URI}So, if the request is http and matc...
1473
Views
1
Like
0
Replies
Dispatcher flush not working when SSL is configured for Dispatcher and publisher still with HTTP timmy-mathew - Adobe Experience Manager
Hi Everyone, Recently for one of our projects I configured the dispatcher with SSL configuration. It works fine we are able to access all the pages through dispatcher via https. We have configured to redirect all the http request to https like in the configuration shown below. But with this the only problem we are facing is with the replication agent. The replication agent is not working now. We want SSL only on the dispatcher and not on author and publisher. Please suggest what's wrong here or ...
1968
Views
0
Likes
1
Replies
Likes given to