Expand my Community achievements bar.

roberth55706517
roberth55706517
Offline
Type
  • All
  • Questions
  • Discussions
  • Ideas
  • Blogs
Filter by user contributions
  • I've seen that and several others. The problem is that the query isn't in any code I can control. It is deeper in the com.day.cq.workflow.WorkflowSessionImpl class. Or some other class it calls to get the inbox items. Thus why I ended up here.

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • smacdonald2008 wrote... I will pass this to them. How the process of logging a  bug  does helps the community  because when the support team finds issues - they create KB articles that in return gets distributed in community. This one is a strange issue. It may be a bug or design issue.   Whether it...

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • smacdonald2008 wrote... When support (sham is support) asks you to log a ticket - there is an issue that is typically beyond community to suggest how to fix. It is typically some sort of bug where support will help you and advance to ENg team if required.   True but it doesn't help the community muc...

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • A little update:This is being caused by the code in /apps/cq/gui/components/endor/badge/badge.jsp. When it gathers the inbox items, it sends in a blank filter to the WorkflowSession.getActiveInboxItems(long start, long maxItems, ItemFilter filter) method. That means that about the only thing filtere...

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • Sham HC wrote... The error indicates you have query that has more than 1024 Or conditions.  So query is not optimized. If it is oob query then need a fix. PLease file a support ticket with logs of exact query fired.  With all due respect, sorry but I don't accept this as being solved.It is, however,...

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • The client has three instances of the AEM. One for development, one for user acceptance testing(UAT), and one for production. The only instance we are having this problem on is in UAT and it is only specific users. I can log in as the administrator and my user with no problems. Several users, howeve...

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • smacdonald2008 wrote... What AEM version are you using - is it possible to post a screenshot so the community can see the exact behaviour.   This is AEM 6.1.

    Type

    Questions

    Views

    1.7K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • I have a client where they have been talked into using AEM and scene7 as a warehouse for their images. We have run into a snag where some users are getting an exception that displays in the left toolbar stating that the maxClauseCount has been breached and that the current count is 1024. Once this h...

    Type

    Questions

    Views

    3.0K

    Likes

    0

    Replies

    17
  • When an image is served from the ImageServer and the dynamic media server, there is usually downsampling that is performed. Where is the default value kept so that it can be changed from the standard 85% to 100% quality?

    Type

    Questions

    Views

    634

    Likes

    0

    Replies

    1
  • bsloki wrote... Have you set your log levels to 'debug' ? Also it depends on the offload setup thats been done. There might not be any error aswell nothing to process  !!  Can you give more details on how you have setup and whats has been targetted to do as part of offload workflow  Yes the logs hav...

    Type

    Questions

    Views

    654

    Likes

    0

    Replies

    0
Top badges earned by roberth55706517
Customize the badges you want to showcase on your profile