Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

shubhams7318036
Community profile shubhams7318036 Level 1
Job title here
Location here
1 BADGE
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 24-05-2018 7:53:38 AM
Offline
Top badges earned by shubhams7318036
Customize the badges you want to showcase on your profile
Traffic source in session storage lost from domain to subdomain.
Avatar
Validate 1
Level 1
shubhams7318036
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
shubhams7318036
- Adobe Experience Platform Launch
Hello, I have a case to trigger rules based on traffic source, but I see in session storage that traffic source is lost when moving from domain to subdomain as below:-https://www.allianz-assistance.es/https://calcular-seguro-viaje.allianz-assistance.es/B2C/TRAVEL/ES/step-1?iframelessBU=default Can I still use Traffic Source as a condition?What would be required to have Traffic Source maintained between domain and subdomain? PS:I have already declared both domain and subdomain as internal and not...

Views

82

Likes

0

Replies

2
Re: Adobe Analytics detected under debugger summary but n...
Avatar
Validate 1
Level 1
shubhams7318036
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
shubhams7318036
- Adobe Experience Platform Launch
Hi @ishans52004352 ,I am facing the same issue.I don't see any b/ss request in network.Can you please help?

Views

292

Likes

0

Replies

0
Re: Report suite not receiving data although hits are sent
Avatar
Validate 1
Level 1
shubhams7318036
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
shubhams7318036
- Adobe Analytics
I confirm, the issue was timestamp settings.It was somehow by default expecting timestamp hits.Now corrected by changing it to optional.

Views

79

Likes

0

Replies

0
Re: Report suite not receiving data although hits are sent
Avatar
Validate 1
Level 1
shubhams7318036
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
shubhams7318036
- Adobe Analytics
Hi Ishan, I have checked these.To me it looks like some sort of bug since I have tested quite a lot of rules and configurations.Were you able to login app? KR

Views

111

Likes

0

Replies

0
Report suite not receiving data although hits are sent
Avatar
Validate 1
Level 1
shubhams7318036
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
shubhams7318036
- Adobe Analytics
Hi all,I have setup the Analytics rules in Launch property.I am sending data to two report suites:onemarketingazeu-apchmymedi24 - Data not availableonemarketingazeutestrsss - Data available The actual production report suite is not receiving any data for some reason.Test report suite is receiving data although all configuration is same. Webapp integration url: https://allianz-helsana-mock.int.coreoz.com/home Login using User contract number on the url above and random patien contract number. Can...

Views

162

Likes

0

Replies

3