Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

atusingh
atusingh
Online

Badges

Badges
13

Accepted Solutions

Accepted Solutions
16

Likes Received

Likes Received
15

Posts

Posts
28

Discussions

Discussions
1

Questions

Questions
27

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by atusingh
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Is it possible to use a query string other than the Tracking code parameter in Marketing Channels? - Adobe Analytics 14-09-2021
Hi @Annelio You don't necessarily have to tie the query string to any variable. You can use them directly in Marketing Channel processing rules and it will work.If you do not see traffic being attributed to correct marketing channel w.r.t. to MC processing rules. I suggest you to check if the traffic is going to a different channel.MC processing rules works with Top to Botton appraoch and it the conditions for the 1st rules gets satisfied, it will no longer check the condition of other processin...

Views

296

Likes

2

Replies

4
Re: Referrer empty in Analytics if not search engine - Adobe Analytics 08-09-2021
Not sure how much time it takes.My guess, would be, that changes takes place right away and the data with referrer should show after 60 - 90 minutes (based on report suite latency).However, I suggest you to wait for 24 hours to see if data starts to flow in referrer report. Also, make sure your internal URL filter contains url for your internal sites (own sites) and also make sure s.referrer get populated whenever user lands from partner site to your site.

Views

296

Like

1

Replies

1
Re: Referrer empty in Analytics if not search engine - Adobe Analytics 08-09-2021
@nitishlamba1 I suggest checking the internal URL filters within report suite settings.Remove (.) period from the internal URL filter and add your own site URL. Refer to below document for details:https://experienceleague.adobe.com/docs/analytics/admin/admin-tools/internal-url-filter-admin.html?lang=en

Views

322

Likes

0

Replies

4
Re: Error on Workspace - Adobe Analytics 08-09-2021
@helenawong Team is working on resolving the on ongoing issue.You can follow the updates on https://status.adobe.com/en/products/1173Also, you can subscribe to be notified for any update.

Views

303

Like

1

Replies

2
Re: AA - Product String Builder Errors - Adobe Experience Platform Data Collection 07-09-2021
If you are using the data element definition as:and using the data element as below:It should work.If it still doesn't work, I suspect, if the data layer is being overwritten by the time code runs ?

Views

358

Likes

0

Replies

1
Re: AA - Product String Builder Errors - Adobe Experience Platform Data Collection 07-09-2021
@ExpCloudMember Can you share the definition within digitalData data-element, that you're using in Root ?

Views

377

Likes

0

Replies

3
Re: AA - Product String Builder Errors - Adobe Experience Platform Data Collection 07-09-2021
Hi @ExpCloudMember For the error you're facing, could you please share the value you're passing to AA product string extension ? I believe you're using Search discovery extension to set products variable.Ideally, the way you pass values to "AA Product String Builder" in rule action as- Root Data Object = Dataelement (which return root object, for example: dataLayerRoot)Product Collection Path = cart.productsProduct Strings Core Settings:Category = productProduct ID = productsku

Views

393

Likes

0

Replies

0
Re: Adobe Launch not getting loaded - Adobe Experience Platform Data Collection 01-09-2021
@nitishlamba1 could you try disabling all the extensions/plugins, clear cahce & cookies and see if that helps ?

Views

721

Like

1

Replies

5
Re: Adobe Launch not getting loaded - Adobe Experience Platform Data Collection 31-08-2021
@nitishlamba1 Does it happens if you try to login in incognito/private window ?Seems to be browser issue.

Views

739

Like

1

Replies

7
Re: On Click event working, but eVar is not recording the button title - Dynamic Tag Management 25-01-2019
Hi,I don't see anything wrong using this.getAttribute.I tried using similar code on my testing environment and was able to get the value for 'title' attribute into eVar.Couple of things you can check:> The event based in rule is firing fine on click of the button.> Try using console.log() to troubleshooting where the issue might be.

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Likes given to