Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Page Load Rule firing on Domain that was not selected

jewhite01
Level 2
Level 2

We are having an issue with a Page Load Rule, in which is firing on domains that are not selected in the rule criteria. We have a single domain selected, but it is firing on another domain. As an example, we have a Page Load Rule that has the domain criteria set for "mysite.com" only, but when we debug the rules and look at the reports we see the rule is also firing for "site.com". 

Though we have a specific domain selected in the rule criteria, any ideas why the rule isn't applying it for only that domain?

1 Accepted Solution
aseelund
Correct answer by
Level 3
Level 3

Please see my thread here, i believe they are related

_satellite.isSubdomainOf produces false positives and affects _satellite.isOutboundLink

This seems to be a defect in _satellite.isSubdomainOf

View solution in original post

4 Replies
jantzen_belliston-Adobe
Level 10
Level 10

Is this happening in staging or production? If only production, check to see if the condition to only fire on "mystie.com" was approved and published.

If you'd like me to take a deeper look, can you provide the rule name and a URL where I can see this happening?

Thanks,
Jantzen

jewhite01
Level 2
Level 2

This is happening in production and the rules are published.

zaned72942122
Level 2
Level 2

Are you sure that site.com and mysite.com have the same DTM include?

aseelund
Correct answer by
Level 3
Level 3

Please see my thread here, i believe they are related

_satellite.isSubdomainOf produces false positives and affects _satellite.isOutboundLink

This seems to be a defect in _satellite.isSubdomainOf

View solution in original post