Activities via VEC not working

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
kavitad86021745
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
kavitad86021745
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
kavitad86021745
Level 1

14-03-2018

Hi,

We are in process of exploring Target capabilities by testing various type of activities. We are successfully able to create and test activities (Experience Targeting and A/B) using AEM by integrating to Target cloud services. But the activities created using VEC (or EEC) on Target UI are not working.

We have executed the following steps to troubleshoot, but not able to see any calls being made to Target while testing the activities:

1. Created and activated  simple experience target type of activity using VEC, with different content for simple browser segments.

2. Made sure that Target libraries are included on page(at.js)

3. Used _AT_Debug = console but not able to see any calls being made to Target.

4. Used mboxTrace with authentication token

Please let me know if any steps or important details I may have missed.

Thanks,

Kavita Dangat

Replies

Avatar

Avatar
Give Back 10
Employee
siddharthjainPM
Employee

Likes

42 likes

Total Posts

65 posts

Correct reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile

Avatar
Give Back 10
Employee
siddharthjainPM
Employee

Likes

42 likes

Total Posts

65 posts

Correct reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile
siddharthjainPM
Employee

14-03-2018

If the call is also not firing, and if you are using target-global-mbox, then please check whether auto create global mbox flag is switch on or not in at.js. Same can be found in file by searching for ""globalMboxAutoCreate":" The value should be true and should show up like "globalMboxAutoCreate":true

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
kavitad86021745
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
kavitad86021745
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
kavitad86021745
Level 1

15-03-2018

Thank you Siddharth. I verified that we are using target-global-mbox and globalMboxAutoCreate is true. But calls still not firing.

~Kavita

Avatar

Avatar
Give Back 10
Employee
jrohit
Employee

Likes

14 likes

Total Posts

27 posts

Correct reply

9 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Give Back 10
Employee
jrohit
Employee

Likes

14 likes

Total Posts

27 posts

Correct reply

9 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile
jrohit
Employee

16-03-2018

Hi Kavita,

Are you able to confirm if the cloud configurations have been published in AEM.

~Rohit