Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

SSO on Active Directory 2003

Avatar

Level 10

Can someone briefly explain the steps needs to be followed to enable SSO for the workspace?

Thanks,

Nith

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Check the "Configuring SPNEGO authentication using User Management" section in the following document: http://help.adobe.com/en_US/livecycle/8.2/admin_guide.pdf

Jasmin

View solution in original post

0 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 10

Check the "Configuring SPNEGO authentication using User Management" section in the following document: http://help.adobe.com/en_US/livecycle/8.2/admin_guide.pdf

Jasmin

Avatar

Level 10

Many Thanks Jasmin. This is what I need!

Cheers,

Nith

Avatar

Level 10

Jasmin,

I followed the steps and got the SSO enabled successfully on DEV environment.

Now, when i try to do the same for TEST enviroment it is not working.

I tried to use the same user account mapped with the same SPN.

Later I created another account with same SPN.

Futher I created a new account and tried with a different SPN.

I got failed on all attempts.

I'm unable to configure though the adminui as I'm getting the following error:

Could not validate com.wedgetail.idm.sso.password [caused by: com.dstc.security.kerberos.KerberosError: Server not found in Kerberos database]

Any help is much appreciated,

Nith

Avatar

Level 4

Have you been able to get this to work?  I can't get it to work at all.  Is there something that needs to be done in JBoss?

Thanks,

John

Avatar

Level 10

Its working for me. Did you look at the server log for any issues?

Nith