Submit Cancelled - but email sends....?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Natalieann75
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Natalieann75
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
Natalieann75
Level 2

13-03-2019

Hello -  I can see this question has been asked a few times, but I can't seem to find a solution.  I have set my button in LiveCycle to send an email with the attachment and I have customized the email addresses and body etc - all working beautifully - I get a Submit Cancelled error.  Even though its gone through exactly as I wanted it to.

I have been searching and reading, but I am totally new to LiveCycle and have been learning from scratch via YouTube

Would there be anything that stands out as an obvious issue?  I am way better at Acrobat than this one

Thank you so much in advance,

Nat

Replies

Avatar

Avatar
Establish
MVP
_Bruce_Robertson
MVP

Likes

271 likes

Total Posts

1,782 posts

Correct reply

372 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Establish
MVP
_Bruce_Robertson
MVP

Likes

271 likes

Total Posts

1,782 posts

Correct reply

372 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
_Bruce_Robertson
MVP

15-03-2019

Hi Nat

I haven’t seen this happen before, can you share a link to you form so we can try on our machines.

Regards

Bruce

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Natalieann75
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Natalieann75
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
Natalieann75
Level 2

17-03-2019

So I went back in to this and randomly changed the selection to "Execute" rather than "Click" and it seemed to clean it up!  I am I the process of trying to find my way around this program so I think I just did the wrong thing

Thank you so much for your time!

Nat