Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Unable to load adobe cloud profile using maven

Avatar

Avatar
Level 1
aemuser07
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
aemuser07
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
aemuser07
Level 1

18-02-2021

I have added settings.xml file in my home directory. 

 

While running mvn help:effective-settings , I get the error below.  Could anybody help ?

 

[ERROR] No plugin found for prefix 'help' in the current project and in the plugin groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] available from the repositories [local (C:\Users\manab23\.m2\repository), adobe-public-releases (https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public), central (https://repo.maven.apache.org/maven2)] -> [Help 1]

 

Below is my settings.xml file:

<settings xmlns="https://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0"
xmlns:xsi="https://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="https://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0
https://maven.apache.org/xsd/settings-1.0.0.xsd">
<profiles>
<!-- ====================================================== -->
<!-- A D O B E P U B L I C P R O F I L E -->
<!-- ====================================================== -->
<profile>
<id>adobe-public</id>
<activation>
<activeByDefault>true</activeByDefault>
</activation>
<properties>
<releaseRepository-Id>adobe-public-releases</releaseRepository-Id>
<releaseRepository-Name>Adobe Public Releases</releaseRepository-Name>
<releaseRepository-URL>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</releaseRepository-URL>
</properties>
<repositories>
<repository>
<id>adobe-public-releases</id>
<name>Adobe Public Repository</name>
<url>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</url>
<releases>
<enabled>true</enabled>
<updatePolicy>never</updatePolicy>
</releases>
<snapshots>
<enabled>false</enabled>
</snapshots>
</repository>
</repositories>
<pluginRepositories>
<pluginRepository>
<id>adobe-public-releases</id>
<name>Adobe Public Repository</name>
<url>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</url>
<releases>
<enabled>true</enabled>
<updatePolicy>never</updatePolicy>
</releases>
<snapshots>
<enabled>false</enabled>
</snapshots>
</pluginRepository>
</pluginRepositories>
</profile>
</profiles>
<activeProfiles>
<activeProfile>adobe-public</activeProfile>
</activeProfiles>
</settings>

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

564 likes

Total Posts

706 posts

Correct Reply

234 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

564 likes

Total Posts

706 posts

Correct Reply

234 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile
Vijayalakshmi_S
MVP

19-02-2021

Hi @aemuser07,

Plugin/artifact resolution first looks in local repository. In your case it is  - C:\Users\manab23\.m2\repository.

Delete the repository folder/rename the folder -> execute the command again -> it will download from remote - first adobe public then maven central.

Try this and update the behavior.

Answers (0)