Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

svg image not displaying in page from dam

Avatar

Level 3

Im trying to add svg image from dam to a page. But the image is broken.

What is the fix?

Thanks in advance!

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi,

 

Are you able to load the svg image with direct dam url ? Try it on browser it will download to the instance, if downloading fine, then there might be syntax issue when adding to page, if not the svg is not uploaded into dam.

 

You can also check whether there are any restrictions on svg while uploading to dam (You can check under configMgr)

 

Configuration: Day CQ DAM Asset Upload Restriction

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Community Advisor

Below you could see I have added svg image using we.retail image component and it's getting displayed perfectly -

DEBAL_DAS_0-1648096796020.png

Even I have dropped the .svg image in parsys and it's working also. 

Please check the log file what is the error you are getting. I am using AEM 6.5.9

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi,

 

Are you able to load the svg image with direct dam url ? Try it on browser it will download to the instance, if downloading fine, then there might be syntax issue when adding to page, if not the svg is not uploaded into dam.

 

You can also check whether there are any restrictions on svg while uploading to dam (You can check under configMgr)

 

Configuration: Day CQ DAM Asset Upload Restriction