Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Richtext multifield doesn't work properly in Firefox browser..!!

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
vijayk87714775
Level 3

23-09-2019

Hi,

I'm using the AEM 6.2  CFP 17 . Since, AEM 6.2 doesn't provide feature in multifield to store data in composite node. So, to make it store in the form of node structure, I've followed the following blog http://experience-aem.blogspot.com/2016/09/aem-62-touch-ui-composite-multifield-with-rte-required-va... It works fine and stores the data in composite structure.

But, if I'm using richtext in multifield and then add links in field individual field and save it, it works fine 1st time with all browser e.g. Chrome, Firefox, IE But, again, if I authored component dialog and add another field in rich text multifield and author link in that, it removes the link of fields which were previously authored and it happens if I do it only in Firefox browser. On other browser, it works fine.

Does anyone faced this issue? It's specific to Firefox browser only? On other browser, it works fine.

Thanks in Advance.

Replies

Avatar

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
hamidk92094312
Employee

23-09-2019

I am assuming you are using granite/ui/components/foundation/form/multifield rather than Coral multifield i.e. granite/ui/components/coral/foundation/form/multifield. Please check this sample to ensure you have similar structure and implementation:

Creating an AEM HTML Template Language 6.3 component that uses a Multifield

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

23-09-2019

As per my understanding, "granite/ui/components/coral/foundation/form/multifield" was introduced in AEM 6.3 so, that is not applicable here.

Please check the console under developer tools to check for any errors Or and check if any request under the network tab is failing.

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
vijayk87714775
Level 3

23-09-2019

Thanks Jiadeep for responding.

I don't see any errors on the browser console and no request is getting failed under network tab. I even checked logs, even logs doesn't show any errors.
I did set up the value to 0 to disable dom.w3c_touch_events. (TouchUI Related Issues with touch enabled devices in AEM ) still no luck.