Cannot edit OSGI on Publish instance of AEM 6.3

Avatar

Avatar

jxpi

Avatar

jxpi

jxpi

21-03-2018

When I open OSGI ConfigMgr as Admin, I cannot get the edit screen to pop up on any of teh configuration items including:

- Apache Sling Web Console Security Provider

- Day CQ Mail Service

On Author, I have no issues.

No errors are present in the Logs that point to an issue with teh OSGI.

Any ideas?

Thank you

John Pedrick

Replies

Avatar

Avatar

Hemant_arora

Avatar

Hemant_arora

Hemant_arora

22-03-2018

Do you see any errors in logs? or any console errors ? Both the above configs works fine for me in 6.3

1448405_pastedImage_0.png

Avatar

Avatar

jxpi

Avatar

jxpi

jxpi

22-03-2018

No errors on the error log or on the console. It worked when I first installed, but for some reason it does not work now.

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

22-03-2018

Try a different browser

Avatar

Avatar

jxpi

Avatar

jxpi

jxpi

22-03-2018

I think I found the issue:

I assigned a URL to the Publish servers. When accessing the configMgr using the URL I experience the issue. However, if I access the Publish server using the IP Address, I can edit the configs.

Is there a setting or something that needs to be implemented to allow the OSGI to recognize the URL?

I dont remember setting this for AEM 6.1

Thank you

John Pedrick

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

22-03-2018

I am glad you figured it out - I personally never had that issue before.

Avatar

Avatar

jxpi

Avatar

jxpi

jxpi

22-03-2018

Actually, the issue is not resolved.

I still need to access the server using a URL and make configuration changes. Need to understand why this is not working.

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

22-03-2018

So if you use an IP address - it resolves and you can edit the values?

Avatar

Avatar

jxpi

Avatar

jxpi

jxpi

22-03-2018

That is correct.

If I use a URL, I cannot edit the values

Avatar

Avatar

Kunwar

Employee

Avatar

Kunwar

Employee

Kunwar
Employee

22-03-2018

If you have an ELB in the architecture layer, You might need to check that. I've customer setting or stripping some headers which are either restricted on Apache (dispatcher) which cause this.

Try going up each layer and hopefully you'd be able to resolve this.