Admin permissions looks fine but not able to access?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
keshav1161
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
keshav1161
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
keshav1161
Level 1

14-05-2019

Hi all,

Regarding permissions, when I have set permissions to specific group(eg:tags) seems to work fine with that group but admin group unable to read that tags and in useradmin the admin group have all the permissions needed for the tags.

Note: Before setting permissions to group, administrator was able to read tags. This happens only after I'm setting permissions for other groups. And while setting permissions for other groups I made sure that admin is not effected.

Thanks,

Chelluri

Replies

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

14-05-2019

Are you talking about admin user or administrators group ?

Also, Changing one group permission should not affect other groups unless one is a member of other group.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
keshav1161
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
keshav1161
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
keshav1161
Level 1

14-05-2019

Thanks jaideep. It's Administrator group. Also other group is not member of other group.

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

14-05-2019

"administrators" group has full access on /etc/tags(6.3) & /content/cq:tags(6.4/6.5) and /content nodes. This is probbaly some misconfiguration of permissions at user/group level.

Are you able to reproduce the issue on a plain AEM instance?