Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

6.3 Image Upload through Dialog - Validation doesn't work

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile
KiranK_Edem
Level 2

13-03-2018

Hi All,

I am using the image upload in the dialog and I have added the required property and set it to true. But it doesn't seem to work. My configuration is as below.

Screen Shot 2018-03-13 at 9.13.33 AM.png

Firstly, when the dialog is opened - I can see the star mark coming against the feild Label but when I save the dialog, validation is not getting triggered and the dialog is accepting with out any image.

Secondly, When I drop an image into the image field, then it shows the validation message as shown below.

Screen Shot 2018-03-13 at 9.19.03 AM.png

Are these defects in 6.3? Any help is greatly appreciated.

Accepted Solutions (0)

Answers (8)

Answers (8)

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

06-04-2018

Hemant arora Any help here?

Avatar

Avatar
Level 1
poojapanwar27
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
poojapanwar27
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
poojapanwar27
Level 1

03-04-2018

Hi Hemant,

We have been facing same issue. Did you get a chance to look at the issue?

Thanks

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile
KiranK_Edem
Level 2

13-03-2018

For me validation never triggered first of all.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile
Hemant_arora
Level 7

13-03-2018

i see some issue with the required property.  looking for a possible solution

on adding the required property , validation works but when i drag drop a new image, i am not able to submit the dialog

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile
KiranK_Edem
Level 2

13-03-2018

Hi Hemanth,

I have added the property to OOTB V1 component, it doesn;t work in OOTB and We Retail also.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile
Hemant_arora
Level 7

13-03-2018

1441145_pastedImage_0.png

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
KiranK_Edem
Level 2

Likes

15 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile
KiranK_Edem
Level 2

13-03-2018

Thanks Hemanth. Could you please paste your CRX Structure screenshot please?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile
Hemant_arora
Level 7

13-03-2018

I am not able to reproduce the issue. Its working fine with required true property. Its not allowing me to submit without adding image.

Please check all the properties again. You seem to have created a custom component. Please share the code package to test.

1441096_pastedImage_0.png