Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Upload failure IN011

Sophie_HH
Level 2
Level 2

Hi everyone,

I'm trying to upload an article in DPS 15 - source file is HTML - and this Upload failure message appears:

"The content was not uploaded.

A resource listed in the manufest file was not found in the article.

[IN011]

Select Upload to try again."

Can you advise on what the IN011 is linked too, please?

Thnak you,

Sophie

1 Accepted Solution
Colin_Fleming
Correct answer by
Level 6
Level 6

So, maybe a short-term thing to try:

Package the output from Edger Reflow, then unzip it and delete the Icon file -- then re-package the unzipped folder -- that might remove the problem.

Quirky, yes. But it might work.

Longer-term: See if Edge Reflow has a preference to not generate that Icon file.

View solution in original post

13 Replies
Galilée_Devs
Level 3
Level 3

check in the manifest file what is listed and compare with the content of your html assets folders

Sophie_HH
Level 2
Level 2

Where can I find the manifest file?

mikecyang
Employee
Employee

Hi,

Did you use the HTML Article Packager to package the HTML content? If so, when you unzip the file, there should be an manifest.xml file.

- Mike

Sophie_HH
Level 2
Level 2

I did use the Article Packager but I can't unzip the .article resulting from the packager

Bob_Bringhurst_
Employee
Employee

Try downloading the Article Packager again and re-creating the article file. Are you able to upload it?

Sophie_HH
Level 2
Level 2

Still not. The upload starts but fails before 50%.

How can I open the .article to check the manifest?

Sophie

mikecyang
Employee
Employee

Please make a copy of the .article file, rename the extension of the copy to .zip and uncompress it using the default unarchiver on the OS.

Sophie_HH
Level 2
Level 2

Hey,

Looks like when I package the HTML it creates a "Icon" file - without extension, in the "img" folder. The manifest file seems to be looking for it.

Do you have some idea about the origin of this file? And do you think it could cause the IN011 failure message?

Thank you,

Colin_Fleming
Level 6
Level 6

What are you using to build your HTML?

The HTML Packager, and DPS 2015, expect you to package a folder which contains one index.html file and all supporting materials (css, images, js, ...)

-- The tool you're using to build your html may be adding extra elements that are not needed.

Sophie_HH
Level 2
Level 2

I used Edge Reflow for that creation. I uploaded the package with all content and this "icon" file wasn't in the 'img' folder before I created the article. It's only visible once I unzip the .article The last screenshot might show you better than my words (left is the folder packaged after Edge Reflow work, right is after unzipping the .article), I also add a screenshot of the line in the Manifest file.

Sophie

Icon-file-in-manifest.pngIcon-file-created.pngScreen Shot 2015-11-30 at 21.00.30.png

Colin_Fleming
Correct answer by
Level 6
Level 6

So, maybe a short-term thing to try:

Package the output from Edger Reflow, then unzip it and delete the Icon file -- then re-package the unzipped folder -- that might remove the problem.

Quirky, yes. But it might work.

Longer-term: See if Edge Reflow has a preference to not generate that Icon file.

View solution in original post

Sophie_HH
Level 2
Level 2

Thanks a lot!! It worked Huge relief for me!

Sophie