No content in Android App

Avatar

Avatar

Haeme_Ulrich

Avatar

Haeme_Ulrich

Haeme_Ulrich

19-06-2015

I made an Android App and installed it on a HTC phone. Unfortunately I don't get any content even though I published a collection with added articles.

What to do?

Thanks

Haeme Ulrich

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

20-06-2015

I suspect you're hitting a bug we had where in some cases the updates are detected but not shown in the app. We've already got this fixed and it'll be out in the next beta update.

Neil

Answers (6)

Answers (6)

Avatar

Avatar

Haeme_Ulrich

Avatar

Haeme_Ulrich

Haeme_Ulrich

20-06-2015

Neil, I found that I can force a content update in the Android App when I clear the Cache ("clear data") in the App Info. Could be that this trick is helpful for others as well.

Best

Haeme

Avatar

Avatar

Haeme_Ulrich

Avatar

Haeme_Ulrich

Haeme_Ulrich

20-06-2015

I can't remember for sure. I would say that I published the article before the collection.

Thanks

Haeme

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

19-06-2015

Did you publish the empty top-level collection before adding the article and publishing again? Or did you only publish once?

Neil

Avatar

Avatar

Haeme_Ulrich

Avatar

Haeme_Ulrich

Haeme_Ulrich

19-06-2015

I deleted the App from the device and installed it again. It is running now. I assume that there were some problems with the distribution server?

Thanks

Haeme

Avatar

Avatar

Haeme_Ulrich

Avatar

Haeme_Ulrich

Haeme_Ulrich

19-06-2015

Hi Neil

It is totally simple:

Screen Shot 2015-06-20 at 00.55.55.png

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

19-06-2015

Hi Haeme,

What's your top-level collection structure look like?

Neil