Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Multifield is not working in AEM6.2, Do i need any SP?

pradeepdubey82
Level 4
Level 4

Hi All,

I am new to AEM6.2. We have requirement to create custom multifield but it is not working, i don't have any service pack installed with AEM6.2 instance.

Please advise.

Thanks,

Pradeep

1 Accepted Solution
smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

See this article and video on how to create a component that has a dialog with a multi field - Scott's Digital Community: Creating an AEM 6.2 HTML Template Language component that uses a Multi-Fi...

Hope this helps...

View solution in original post

0 Replies
cquser1
Level 8
Level 8

Hi,

From what I am aware of, there is no need of any specific SP's. Guess there might be something wrong with the approach being followed. Also, you can wait for other members to respond on the same.

smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

See this article and video on how to create a component that has a dialog with a multi field - Scott's Digital Community: Creating an AEM 6.2 HTML Template Language component that uses a Multi-Fi...

Hope this helps...

View solution in original post

pradeepdubey82
Level 4
Level 4

SP1 is needed and hotfix also needed

hotfix:cq-6.2.0-hotfix-12785:7.0

The sequence is

1. Get fresh AEM6.2 instance

2. Install hotfix

3. Restart CQ instance

4. Install SP1

Please follow above steps to ensure custom multifield working.

Thanks,

Pradeep