Enterprise Dashboard Access Denied

Avatar

Avatar

Keith_Elder

Avatar

Keith_Elder

Keith_Elder

19-08-2016

Was wondering if anybody else has hit this problem; it's been going on for quite a while.

We use Analytics and DTM.  Adobe has configured the marketing cloud for our company, and I can log in, make posts, and so on.  I'm the only user in our company that has accessed it so far (the other users just have analytics log-ins).

I can't access the Enterprise Dashboard, though.  When I open it, I get "Access denied - You are not eligible to view this page."  It sounds like a permissions issue, but according to Adobe, my Adobe ID has full admin rights, and should be able to access it.  Client Care has recreated and confirmed the issue, but closed the ticket saying (paraphrasing) they don't know why it's broken, so we need to wait and hope that it will someday get fixed.  In the meantime, this effectively blocks my company from using any Marketing Cloud functionality; I can't manage or create any new users.

Any thoughts?  Has this happened to anybody else?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

19-08-2016

Hi Keith,

Thanks for reaching out. When you log in with Adobe ID are you given the option of Enterprise or regular Adobe ID? I saw a similar issue in the Creative Cloud forums here: https://forums.adobe.com/thread/2075208.

There's also a post here that may help: https://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/entd-error.html#Invitationstillpendingorerrorquot...

Let me know if you've tried those and if they work. In the meantime, I will continue looking for alternative solutions.

Thanks!

Tacia

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

17-01-2017

Hi Keith,

Was Customer Care able to get this issue resolved? It definitely sounds like a permission issue may have been the cause. If your still having issues, can you private message me your user email and Marketing Cloud Org ID or Name?

 

Thanks,
Jantzen

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

14-09-2016

Hi Keith,

An update on this - I've been working with Customer Care to get this issue resolved. If you aren't receiving updates from Customer Care let me know.

-Tacia

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

22-08-2016

Hi Keith,

I wanted to follow up on this. Have you tried the above suggestions? Are you still experiencing the error in the interface?

Thank you,

Tacia