Highlighted

Configuration for ACS Email sending

Avatar

Avatar

BraullioSoares

Avatar

BraullioSoares

BraullioSoares

15-07-2019

Hi,

I am a fresh ACS student and I am following the training videos on the SPP for sending email deliveries, but the email never arrives.
Is there any configuration that I need to do to get that working properly? Or should it be configured by default?

I am using the organization's ACS sandbox, it is not a training instance.

Thanks in advance

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

ramon_bisswange

Employee

Avatar

ramon_bisswange

Employee

ramon_bisswange
Employee

15-07-2019

Normally sending should work without further configuration as default config already enables Email server etc.

Does the email show as sent?

What is the status of the delivery logs?

Highlighted

Avatar

Avatar

BraullioSoares

Avatar

BraullioSoares

BraullioSoares

15-07-2019

It shows as sent. There are no errors in the delivery logs.

The anti-spam analysis tool did get some warnings, but I am not sure if it would be a reason to stop the delivery sending.

Highlighted

Avatar

Avatar

BraullioSoares

Avatar

BraullioSoares

BraullioSoares

16-07-2019

Also, the status of the sending logs section is pending.

Highlighted

Avatar

Avatar

pablo_rosero1

Avatar

pablo_rosero1

pablo_rosero1

05-08-2019

Hi ramon.bisswanger ,

Thank you for your helping others, Ramon!

Braullio added some more details.

What other recommendations do we all have for this new user?

Thank you,

Pablo

Highlighted

Avatar

Avatar

BraullioSoares

Avatar

BraullioSoares

BraullioSoares

15-08-2019

Thank you pablo.rosero​ and Ramon

I have contacted the SPP Help Desk for this, it looks like the instance that I have is not configured properly.

Regards.

Highlighted

Avatar

Avatar

rahulb31017943

Avatar

rahulb31017943

rahulb31017943

17-06-2020

Hi  @BraullioSoares  

 

Can you tell exactly what was the issue, since I also facing the same issue and I am also new to ACS, going through ACS adobe tutorial documentation 

Highlighted

Avatar

Avatar

BraullioSoares

Avatar

BraullioSoares

BraullioSoares

17-06-2020

Hi rahulb31017943,

I was using a non-production environment, it was a sandbox, so all the emails were being sent to a webmail application. If that is your case you'll have to contact Adobe support to get the credentials to access it.

 

I hope that helps!