Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Why can't I find all of my components?

Avatar

Level 3

When I search for components, I see one-and-only-one result. This is even for brand new projects where I'm the owner.

Help!

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 3

This could be a problem with a script.

On other browsers, I notice that after entering my search term, there is a slight delay before the list of components matching my search term is shown. This suggests that there is a script that's searching for all components with names that match my search term. I haven't yet figured out why this is failing in my Chrome (I don't have any ad blockers / Ghostery running in Chrome) since there's no error message in the browser console.

View solution in original post

0 Replies

Avatar

Level 10

Hi Yu Hui,

This looks strange to me, its not happening my side. Could you try it in a fresh browser session and see if it still persists?

Let me know about your findings.

Avatar

Correct answer by
Level 3

This could be a problem with a script.

On other browsers, I notice that after entering my search term, there is a slight delay before the list of components matching my search term is shown. This suggests that there is a script that's searching for all components with names that match my search term. I haven't yet figured out why this is failing in my Chrome (I don't have any ad blockers / Ghostery running in Chrome) since there's no error message in the browser console.

Avatar

Level 10

Thanks for the details Yu, I will look internally whether this is a known issue or not.