Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

report builder

mma5018
Level 1
Level 1

I got this error:

---------------------------

Report Builder

---------------------------

The user Login process was unsuccessful, an invalid company was specified.

---------------------------

OK  

---------------------------

Please help how to fix it?

1 Accepted Solution
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

If you or anyone else is still experiencing this issue, please contact customer care so they can help you clear up any authentication issues.

View solution in original post

7 Replies
Mylenium
Level 1
Level 1

Nobody can tell you anything without proper system info or other technical details. We don't even know what program or service you are referring to.

Mylenium

mma5018
Level 1
Level 1

Hi, sorry.. im using Adobe Report Builder v5.0.50 add-in for Microsoft Excel..

When I try to login to Report Builder I see the following error: 

error.JPG

Please help

Jeff_A_Wright
Employee
Employee

Musa38354026 I am sorry but what specific Adobe software or service is your inquiry in reference to?

mma5018
Level 1
Level 1

Hi Jeff, this is referred to Adobe Analytics.

I just realized there's a post similar as mine but the issue is not resolved. Perhaps this post could give someone an idea what issue I'm currently facing: Adobe Analytics

Let me know if you have any other questions

Jeff_A_Wright
Employee
Employee

Thank you Musa38354026 I have moved your discussion to the Adobe Analytics forum.  The community in this forum will be more familiar with the topic of your inquiry.

mma5018
Level 1
Level 1

Thank you Jeff.

Please let me know if there's any solution to this.

jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

If you or anyone else is still experiencing this issue, please contact customer care so they can help you clear up any authentication issues.

View solution in original post