Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Increase in ::unspecified:: values in Report Builder

Avatar

Level 5

Has anyone else experienced a sudden increase in ::unspecified:: values in Report Builder? I recreated the Report Builder file in both Ad Hoc and Analysis Workspace and didn't have the same issue. I was running Report Builder version 5.6.29.0 when I first discovered the issue, but am still experiencing the same issue after updating to

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 5

The report is not using classifications of the variable in question, and the debugger shows that the value is being set correctly in the call. Because we're not seeing a similar issue in Ad Hoc or Analysis Workspace, this seems to be something that is specific to Report Builder.

The issue started over the holiday break, and we had not updated Report Builder since 5.6.29.0. The issue persists after we updated to 5.6.35.0. No changes were made to the Report Builder settings either.

1786963_pastedImage_3.png

Sounds like I need to contact customer support.

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Employee

Hello Brent,

I feel obligated to first link this here: None, Unspecified, Unknown, and Other in reporting in Adobe Analytics

That said, did you recently update report builder?

Avatar

Correct answer by
Level 5

The report is not using classifications of the variable in question, and the debugger shows that the value is being set correctly in the call. Because we're not seeing a similar issue in Ad Hoc or Analysis Workspace, this seems to be something that is specific to Report Builder.

The issue started over the holiday break, and we had not updated Report Builder since 5.6.29.0. The issue persists after we updated to 5.6.35.0. No changes were made to the Report Builder settings either.

1786963_pastedImage_3.png

Sounds like I need to contact customer support.

Avatar

Employee

Correct.  In this case, please file a ticket to make sure the values are getting classified correctly.