Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Data is not populating in reports for specific pages.

kanchanag552451
Level 1
Level 1

On our site, we have embedded the launch script in the page header (it is common to all the pages). But we have noticed that the rules are not firing for specific pages. Please be kind enough to answer. Thanks in advance. 

3 Replies
amgup
Level 7
Level 7

@kanchanag552451  Can you review the applied rule again ? Is it a page specific or not working on any webpage ?
Also, how you are determining that the rules are not firing ? Are you not getting any launch logs on the console ?
This might need more information to troubleshoot. So if you wish than you can send it to the client care team.

yuhuisg
Community Advisor
Community Advisor
  1. Install the Adobe Experience Platform Debugger extension to your web browser.
  2. Start the debugger.
  3. Open your web page.
  4. In the debugger, go to its Launch tab, and enable "Console logging".
  5. Reload your web page.
  6. In the debugger, go to the Logs tag.
  7. Search for the rule(s) that you expect to fire on the web page.

The log should hopefully point you in the right direction to fix your Rule(s).

vibhatna
Level 5
Level 5

@kanchanag552451 ,

While creating the rules in Launch you get options to set Events and Conditions. If the rule is firing on some pages and not firing on some, please make sure that page matches the condition or events you have setup in the rule otherwise rule will not fire. The rule will only fire when the conditions are satisfied.