Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

jess_e_small
Community profile jess_e_small Level 1
Job title here
Location here
3 BADGES
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 06-07-2011 7:55:03 AM
Offline
Top badges earned by jess_e_small
Customize the badges you want to showcase on your profile
Text in completed form only appears when the cursor is placed in the field
Avatar
Give Back
Level 1
jess_e_small
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Validate 1
View profile
jess_e_small
- Adobe LiveCycle
I created a form and sometimes when it is completed and returned to me, the fields appear blank. If I place my cursor in the field, see the text responses. What can I do to fix this?

Views

690

Likes

0

Replies

1
Re: Help! Forms not submitting!
Avatar
Give Back
Level 1
jess_e_small
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Validate 1
View profile
jess_e_small
- Adobe LiveCycle
Thanks, NKOWA. But if I do not resave it after extending the rights, will those rights remain?

Views

129

Likes

0

Replies

0
Re: Help! Forms not submitting!
Avatar
Give Back
Level 1
jess_e_small
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Validate 1
View profile
jess_e_small
- Adobe LiveCycle
Thanks, JennyAnnRowe. I did enable the form's user rights but it still didn't work. I also tried using a blank button and changed its controls so that it would submit as a PDF (rather than using the default submit button that only allows the data to be sent in XML format). I guess I will just have to go back to XML form data submissions.

Views

127

Likes

0

Replies

0
Help! Forms not submitting!
Avatar
Give Back
Level 1
jess_e_small
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Validate 1
View profile
jess_e_small
- Adobe LiveCycle
I know this topic has been discussed in past threads but I can't find a solution that works for my form. Users can't use the form I created in LiveCycle unless they are in Outlook (at least this is what I think is the problem). The submit button I created doesn't work and I know the string is correct. I'm at the end of my rope. I added the submit button hoping it would alleviate the other problem I've had: users submit forms and they appear blank for me.

Views

862

Likes

0

Replies

6