since ‎08-01-2015
‎10-12-2019
Jason_Archibald
Employee
Re: Not able to publish in Dev Environment through launch Jason_Archibald - Adobe Experience Platform Launch
Can you log a ticket in Jira for this. In the DTM project and assign it to me .Jason
1538
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Not able to publish in Dev Environment through launch Jason_Archibald - Adobe Experience Platform Launch
This was resolved last evening around 8:30pm MDTJason
1534
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Not able to publish in Dev Environment through launch Jason_Archibald - Adobe Experience Platform Launch
Usually this is caused by not having the "Core" extension included in your library that is being built.
1545
Views
2
Likes
0
Answers
Re: Unable to create a new property Jason_Archibald - Adobe Experience Platform Launch
This is a permissions issue and can be solved by selecting "Auto-Include On" in the property permissions for the Product config, Or selecting whichever Properties you want the group to have access to. The Permissions Tab for the product configuration looks like this: notice how the Properties are only including 1 of X:if you edit the properties you have it auto include as they are added:This way all properties are visible as they are addedNOTE: the screen shots are from my property not "Qantas A...
924
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Unable to create a new property Jason_Archibald - Adobe Experience Platform Launch
When we login as System Admins, we see all the properties you have been trying to create, so they are getting created, just they are not visible to you for whatever reason. have you tried logging in via an Incognito browser window? just to ensure there is not erroneous caching that may be going on. here is the data i would like to see to debug further"In Dev tools, if you open the network tab, and then refresh the property list page (click on Qantas Airaways > above the Properties labelin the ne...
920
Views
0
Likes
0
Answers
Re: Element Exists Event Base Rule not firing on img tag when I manually set a value for src Jason_Archibald - Dynamic Tag Management
Hello Aziz,I was able to get a 'element exists' event type to fire properly using the img tag and the src property set to 'NoImage'.my page source was simply: and for the rule, make sure you a choosing Regex for the value, and not string. I cannot see the image you uploaded for whatever reason, but here is what my configuration looks like. - Jason DTM QE
361
Views
0
Likes
0
Answers