since ‎25-08-2020
‎17-09-2020
DanJames
Level 1
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
I don't think so. I do run a couple (uBlock origin and Privacy Badger), but I tried disabling both of them and even using incognito mode and still nothing. And again, this is on Chrome (Mac), Firefox (Mac) and Chrome (Windows 10 in Virtual Machine). Is there some sort of domain blocking that could occur at the computer level? I'm using Google's DNS servers (8.8.8.8), but I can't imagine that would make any difference?It can't be at the network level, since my work PC (which is fine) connects to ...

Views

189

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Well, the work laptop is fine, everything works there (I just prefer using my home iMac, even for work stuff as the screen is bigger, etc.). I don't think anything is blocked on my home Mac (certainly it seems unlikely it would be blocked equally on all browsers)

Views

213

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Hi there. Some further weirdness. When I sign in (on Firefox Mac), analytics appears, captures events, etc. But if I close and reopen the window, it's gone again. If I then log out and log back in, it works again. Though none of the other modules (Target, Audience Manager, etc.) work in either case

Views

235

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Huh, that really is weird. Well, thanks for checking, I'll see if I can think of anything else that might be hindering it and give it a go, but otherwise just chalk it up to some weird glitch and will have to use my work laptop, I suppose!

Views

245

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Hey, Jantzen; it's definitely something with the machine. I have my home iMac (running Chrome and Firefox), a Windows 10 virtual machine running on the same iMac (checked in Chrome) and my work laptop (Windows 10, Chrome). As mentioned, the experience varies. Mac browsers, nothing works. Windows browser in VM: sometimes works, but some modules missing and sometimes doesn't at all. Work Windows laptop seems to generally work fine. I've disabled all plugins, even tried incognito mode, to no avail....

Views

273

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Hi Jantzen, thanks for coming back to me. The debugger I installed (on both the platform where it works and where it doesn't) is here: https://chrome.google.com/webstore/detail/adobe-experience-platform/bfnnokhpnncpkdmbokanobigaccjkpob and the webpage is https://www.carphonewarehouse.com

Views

301

Likes

0

Replies

0
Re: Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Hi Jantzen, thanks for coming back to me. The debugger I installed (on both the platform where it works and where it doesn't) is here:

Views

304

Likes

0

Replies

0
Experience Platform Debugger not finding anything
Avatar

DanJames

DanJames
- Adobe Experience Platform
Hi thereI'm very new to all this and have just started a new role within my company where I'll be working with Adobe Analytics. I've installed the Debugger Plugin (the new version) and logged into my account no problem. But it cannot seem to find... anything. All the modules simply say "Not Found". I've tried closing and reopening the browser, rebooting my computer and I've tried Firefox and Chrome on Mac and Chrome on Windows 10 (on the same computer in a virtual machine and on a separate Windo...

Views

339

Likes

0

Replies

12