Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

salamswapnil
Community profile salamswapnil Level 2
Job title here
Location here
12 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 01-04-2020 11:22:29 PM
Offline
Top badges earned by salamswapnil
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: RTE Color Picker Not working
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
We too faced this same issue with SP 6.5.10. It was working with SP 6.5.8. To fix it permanently we did below changes.Removed underscore dependencyRemoved all occurrences of _. from color-picker.jsAdded below functions in color-picker.jsisEmpty = function(item) { console.log('item = ',item); if(!item) { return true; } var len; if(item.length || item.length === 0){ len = item.length; } else { if(typeof item === 'object') { len = Object.keys(item).length; } } return len === 0; } isUndefined = func...

Views

244

Likes

0

Replies

0
RTE Styles Plugin issue with Lists
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
We have RTE configured with Styles Plugin. When we are applying styles on lists, it is getting applied only on list element's text and not on bullets or the numbers.This is happening because styles are getting added on inside .Applied a style on listDoes anyone have any clue on how to apply styles on whole list element?

Views

117

Likes

0

Replies

3
Re: Issue in carousel authoring when added as resource
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hi @Kiran_Vedantam, No this issue is only occurring when carousel is added as a resource. When added as individual component it works fine. There is nothing in the logs. Also parent component is working with other child components. You can reproduce this issue at your end with "we retail" carousel component if you have "we retail" project in your local.

Views

197

Like

1

Replies

0
Issue in carousel authoring when added as resource
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hello community,I am adding overridden carousel component as a resource like below.Now when I try to author this carousel to add carousel items, it doesn't allow me to add. Nothing happens when I click on add button. It throws below js error in console.Uncaught TypeError: Cannot read property 'path' of undefined at Array.self.find (core.js:909) at HTMLButtonElement. (clientlibs.js:175) at Vent._executeListenersAtElement (coralui3.js:4141) at Vent._executeBubbleListeners (coralui3.js:4250) But wh...

Views

210

Likes

0

Replies

2
Re: how logging works in AEM for java source code
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hi @TB3dock Yes, the snippet you have shared is the standard practice for logging and it's slf4j.You can create logs specific to your application and change its level here.You can find more info about logging here: https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-64/deploying/configuring/configure-logging.html?lang=en#global-logging ThanksSwapnil

Views

198

Like

1

Replies

1
Re: fulltext in query doesn't work for partial search term
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Thank you everyone for your responses. We are able to achieve expected behavior (partial keyword search) by appending '*' in the fulltext term.e.g. Below query gives all the results having text "Ind[xxxxx]". This is similar to wildcard character search in lucene.type=cq:Pagepath=/content/mysite/us/en/resourcesfulltext=Ind* PS : It comes with slight performance overhead.

Views

232

Likes

3

Replies

0
fulltext in query doesn't work for partial search term
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hello We are not getting results for partial keywords search by query.e.g.It doesn't return results for below querytype=cq:Pagepath=/content/mysite/us/en/resourcesfulltext=Ind But it gives results for below one.type=cq:Pagepath=/content/mysite/us/en/resourcesfulltext=India Is this an expected behavior or am I missing anything here? ThanksSwapnil

Views

397

Likes

0

Replies

6
Re: Configuration missing on Live Copy tab of page proper...
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
@Asutosh_Jena_ We found the issue with your hint. We have not overridden it but the configuration node itself is missing at /libs/wcm/foundation/components/basicpage/v1/basicpage/tabs/livecopy/items/column/items in all environments which is very strange. Thank you very much...!!!

Views

209

Likes

0

Replies

0
Re: Configuration missing on Live Copy tab of page proper...
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Yes @bilal_ahmad. Its there on all live copy root pages. So if my page path is /content/site/us/en/test-page then cq:LiveSyncConfig node is present on /content/site/us/en/jcr:content.

Views

280

Likes

0

Replies

0
Configuration missing on Live Copy tab of page properties
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
We do not see "Configuration" section on Live Copy tab of page properties in our non-prod and prod AEM. We are only seeing "Source" and "Status" sections. But its visible in my local AEM.Does anyone know how to bring it there?

Views

317

Likes

0

Replies

5
Re: MSM | Breaking inheritance on page properties
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
@Dipti_Chauhan Did you find out why cq:isDeep is getting set to false?

Views

294

Likes

0

Replies

0
Re: Image Lazy Loading in Dynamic Media Component
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hi Vaibhavi,Thanks for the reply. Looks like its not straight forward as OOB Image Component. Dynamic Media Component uses Responsive Image Library (JS Library) which makes Lazy Loading implementation little difficult. We need to override s7responsiveImage function from API and make necessary changes. We have minified version of this library that's why I am not able to override it.

Views

532

Likes

0

Replies

0
Image Lazy Loading in Dynamic Media Component
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hello community,I have a requirement where I need to lazy load images in dynamic media component. As per my knowledge there is no OOB feature for lazy loading in DM. I am using Lozad library for lazy loading.Has anyone implemented image lazy loading in DM component? Thanks & RegardsSwapnil

Views

683

Likes

0

Replies

5
Re: Clientlib added in a component script is not accessible in dispatcher
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Thank you guys...!!! It worked after setting allowProxy = true on component level clientlibs.

Views

532

Likes

0

Replies

0
Clientlib added in a component script is not accessible in dispatcher
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
I have created a component "xyz" which has a clientlib with category name "shc-xyz". When I am embedding "shc-xyz" in clientlib-base its accessible in both publisher and dispatcher as below. Now I removed "shc-xyz" from embed property on clientlib-base and calling it in xyz.html as below. After this change my "xyz" component is broken when I am accessing it in dispatcher but its working fine in publisher. In publisher "xyz-shc" is included as below in page source but I don't see this in dispatc...

Views

589

Likes

0

Replies

5
Re: Asset uploaded in DAM are not published in Scene7.
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Thank you Ravi for pointing this out. Yes in my case its set to "Upon Activation". So I published an asset but I am getting below error.19.05.2020 22:14:43.775 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1589906681951] GET /assetdetails.html/content/dam/path/to/folder/asset.PNG HTTP/1.1] com.day.cq.dam.scene7.impl.Scene7ServiceImpl Unable to get Scene7 publish url19.05.2020 22:14:45.189 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1589906685175] GET /is/image/SearsTransformstage/asset HTTP/1.1] com.adobe.cq.dam.s7imaging.impl.ps.fo...

Views

3.6K

Likes

0

Replies

0
Asset uploaded in DAM are not published in Scene7.
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
I have configured Dynamic Media in my local and uploaded some images in DAM. DAM Asset Update workflow is triggered and all images are uploaded in Scene7 successfully. But these images are not published in Scene7. I can see dam:scene7FileStatus as PublishIncomplete. I had to login into Scene7 classic and manually publish them. Is it always manual publish in Scene7 or am I missing something here?Thanks in advance @Arun_Patidar @kautuk_sahni @Jörg_Hoh Swapnil

Views

5.1K

Likes

0

Replies

5
Re: In Publisher, Downloading Static html when author act...
Avatar
Give Back 10
Level 2
salamswapnil
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

18 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
View profile
salamswapnil
- Adobe Experience Manager
Hi @Tushaar_Infy Can you please check Apache Sling Content Disposition Filter configuration and see if "Enable For All Resource Paths" checkbox is checked?If you have issue with specific page, then you can add page path in "Excluded Resource Paths".RegardsSwapnil

Views

1.8K

Like

1

Replies

0
Likes given to