Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Sandy91
Community profile Sandy91 Level 1
Job title here
Location here
1 BADGE
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 12-08-2019 7:06:43 AM
Offline
Top badges earned by Sandy91
Customize the badges you want to showcase on your profile
mp4 not playing in safari
Avatar
Validate 1
Level 1
Sandy91
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
Sandy91
- Adobe Experience Manager
Hi guys, I am facing a weird issue with the html video tag not displaying video only in safari and its loading as expected in all other browsers. Another weird issue is that i am seeing this issue only in production but not in dev or stage. If anyone knows if there is any config that needs to be changed or a way this can be handled would be of great help. Thanks!~Sandy

Views

214

Likes

0

Replies

2
Re: Clientlib generator not moving resources to ui.apps
Avatar
Validate 1
Level 1
Sandy91
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
Sandy91
- Adobe Experience Manager
@Brian Thank you for the clean process notes. My project was created with the new archetype and everything was automated. I see the js and css getting moved to ui.apps by the aem clientlib generator but not the resources. They are in the dist folder but not under ui.apps

Views

203

Likes

0

Replies

0
Clientlib generator not moving resources to ui.apps
Avatar
Validate 1
Level 1
Sandy91
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
Sandy91
- Adobe Experience Manager
Hello Everyone, We have a project using the frontend module and we are using few resources for fonts. I see that they are in the dist folder but when clientlib generator moves the libs to ui.apps only css and js are being moved. I do see the config for clientlib.config.js which has the resources configured in there. did anyone see this issue before? Thanks!~Sandy

Views

228

Likes

0

Replies

2