Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

morgant29080047
Community profile morgant29080047 Level 2
Job title here
Location here
6 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 21-02-2018 11:04:14 AM
Offline
Top badges earned by morgant29080047
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Associate list var values with list prop like a multi...
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Analytics
@Khurshid_Alam Thanks, that's what I figured. But is there a way to not have it work that way? We only want to report the metadata associated the specific titles (so for each list var value, there'd be a corresponding value in prop3, prop4, etc).

Views

125

Likes

0

Replies

1
Associate list var values with list prop like a multidimensional array?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Analytics
We have an internal site that lets users pick several documents at a time and each of these documents have several pieces of metadata associated with it. We're using a list var for the document title and list props for the various metadata. But in Analytics, if you break down the title by one of these list props, we're seeing more values than should be there. You can see it below from the console when the Launch rule is called. Should the individual values of those props line up with the titles ...

Views

166

Likes

0

Replies

3
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
I wish I could, Andrey. Sadly, it's an internal SPA.The main UI looks like this, the user selects from a list of docs via the checkbox and then clicks on the share and gets one of those actions. The UX on this is a mess, but I can't control that.So as the user checks boxes (or unchecks) I have a rule that's managing these in a dynamically created data element. When they select an action (each has its own rule) it processes them out. That's where I'm struggling. I've been thinking about trying to...

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Thanks for the help, I'm still getting only the first item in the array written into analytics. DocLength is correct, i can see the arrays in the console, the data is correct, it's just failing somewhere...

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Yep, positive on the report suite (since some of the data is writing out). I tried defining s and s.linkTrackVars outside of the loop but that actually prevented any data from writing out, which seemed odd to me.

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Hi, Just following up. I made some slight changes and now when I’m looping through this array of data to send out, the first item in the loop is writing into analytics, but the following items. So if the array has 3 items, only the first is working. I’m still seeing the other two in the debugger, but they aren’t getting written out. Any idea why? Here’s the code:for (var i = 0; i < docLength; i++) { var s=s_gi('mfs-distribution-intranets'); s.linkTrackVars='prop1,prop46,prop50'; s.prop1=articleI...

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
It does - the data is in the debugger but not showing in analytics. I really don't get it. Is there anything weird about my code? Should I not be doing a clearVars() after the s.tl?

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
That's a good thought but no, no processing rules.I feel like there's a lot going on in my rule here. I'm looping through this array (a dynamically created data element) and processing that in a custom block under conditions, then after that I'm setting some other props in the set variable block and then I'm calling a fire beacon to save those. I don't know, i feel like somehow all this is stepping on each other. The set variables are getting consistently written out, but the stuff in the loop I...

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Some props writing out in a loop, others not. Why?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
I'm manually setting and submitting an array of document titles in custom code in Launch when a user executes an action. However prop47 isn't getting stored in analytics but it looks like it's getting set in both the Adobe debugger and the console. The data is correct but it's not getting stored. Prop50 is the same value (business requirement, don't bother asking why the duplication) and it is working. Any thoughts on why?Here's the loop:for (var i = 0; i < docLength; i++) { var s=s_gi(xxxxxxxx)...

Views

6.8K

Likes

0

Replies

13
Associating pieces of data to a single interaction
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
We have an app where a user can select documents via checkboxes and then press a btn to email a list of links. I'm basically faking an array in Launch and storing the titles and then writing them out in custom code when the user presses the button. But now there's a requirement to capture department, so that they can do analytics on what documents each department is sending. If I also pass department (which I'm already capturing in a data element) in the same loop as I go through the array of do...

Views

885

Like

1

Replies

1
Re: Can I switch environments for Launch using the developer console like I did in DTM?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
The lack of a console command is a huge problem if you're having trouble with an environment loading. We're having an issue right now where the dev environment script isn't loading correctly, but the Chrome Switch extension only works if it sees Analytics, which it can't since it's not loading. So I'm stuck on dev and can't switch to production. Any ideas?

Views

3.9K

Likes

2

Replies

0
Re: Create an array within Launch?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
This is great, thanks! Totally works. I didn't realize you could treat a data element as an array.

Views

1.9K

Likes

0

Replies

0
Re: Create an array within Launch?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Yeah, the developers on this project are not very helpful in giving me anything - they aren't writing anything to the data layer so I'm trying to do this all within Launch. I haven't worked with cookies or either storage option yet, I'll have to research.

Views

1.3K

Likes

0

Replies

0
Create an array within Launch?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Are variables (in this case an array) created within a rule only local in scope to that time the rule fires? Is there a way to create a persistent array within Launch?I have a page with a list of documents and a checkbox next to each. A user can select what they want, then press a button at the bottom which basically shares these documents. What I'm trying to do in Launch is each time the user clicks a checkbox, it adds (or removes) the doc item from the array. I'm creating the array in the rule...

Views

4.2K

Likes

2

Replies

5
Re: Launch: set a data element from within a rule?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Thank you so much! That was it and it's working now. Seriously, I appreciate the effort to help me out. Also learned that you can't use spaces in the Custom Link name field.

Views

3.3K

Like

1

Replies

0
Re: Launch: set a data element from within a rule?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
That's just what I'm calling the dynamic data element I created in the previous script._satellite.setVar("featuredTileNumber2",tileIndex.toString());

Views

3.3K

Likes

0

Replies

0
Re: Launch: set a data element from within a rule?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Thanks for the help but it's still not displaying - I'm just getting %featuredTileNumber2% writing out when the tag fires.I wonder if it's my order of events somehow? I have a custom code block (where I have this js) -> set Analytics -> Set Beacon. Here's my console output: [Adobe Analytics] Firing link track beacon using the values: {"linkType":"o","linkName":"%featuredTileNumber2%"}. [Custom Script] featured content link rule fired [Custom Script] tile index= 1

Views

3.3K

Likes

0

Replies

0
Re: Launch: set a data element from within a rule?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
Thanks! I just read about not being able to setVar on Data elements. One odd requirement I should have added to the post was that the marketing person wants to me add the index # into the custom link name field. Essentially like this:We have a property in DTM that's doing this and they want to re-create it in Launch the same way, but that's where the value is failing. I tried creating the data element on the fly as you suggested but it's not passing (which looks like it worked in DTM).

Views

3.3K

Like

1

Replies

0
Launch: set a data element from within a rule?
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Experience Platform Launch
How can I set a data element (I have it created as a custom code data element) from a rule? Basically I want the rule to fire when a user clicks a certain tile (there's a row of tiles with links). The following javascript figures out which tile it is and then tries to set the data element, but it's not working. tileIndex is correct, but the data element (featuredTileNumber) isn't getting set.var tileIndex = $('.feature-tile-container .feature-tile .feature-tile-container__read-more-action .analy...

Views

9.1K

Likes

2

Replies

13
Target QA links not showing changes
Avatar
Ignite 1
Level 2
morgant29080047
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
morgant29080047
- Adobe Target
I have an activity created with two experiences. It's activated, but the QA links still only shows the current production page, not either of the two A/B experiences. I have the audience rules turned off. Am I missing something?

Views

1.5K

Likes

0

Replies

1