Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

prince233
Community profile prince233 Level 1
Job title here
Location here
4 BADGES
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 25-01-2018 1:42:22 PM
Offline
Top badges earned by prince233
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Dam Asset reference is not working when selcting folder
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
yes first Screenshot from folder

Views

3.7K

Likes

0

Replies

0
Dam Asset reference is not working when selcting folder
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Hi TeamCurrently we are in AEM 6.4.8 and we are having Issue on getting asset reference details from Dam on selecting entire folder,Howwever when selecting assets inside the folder it's gives reference details as excepted.

Views

3.8K

Likes

0

Replies

4
Re: ReOrder Assets Doesn't Work
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager Assets
I verified the folder is orderable , still I'm seeing that issue

Views

4.9K

Likes

0

Replies

0
Re: ReOrder Assets Doesn't Work
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
It's not working for both Assets folder and Individual assets also

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
ReOrder Assets Doesn't Work
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Hi All,We are using AEM 6.4.8. For the Assets(http://localhost:4502/assets.html/content/dam), the "reordering" of the assets is not working in List View. This behavior is not experienced in Pages(sites.html). Is anyone experiencing this issue? Let me know If anyone have similar Issue or anyone have any solution. Thanks,Prince.

Views

3.4K

Likes

0

Replies

4
ReOrder Assets Doesn't Work
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager Assets
Hi All,We are using AEM 6.4.8. For the Assets(http://localhost:4502/assets.html/content/dam), the "reordering" of the assets is not working in List View. This behavior is not experienced in Pages(sites.html). Is anyone experiencing this issue? Let me know If anyone have similar Issue or anyone have any solution. Thanks,Prince.

Views

5.8K

Likes

0

Replies

3
Re: Move Not Working in Sites.html in 6.4
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Tried recompilation, It didn't worked 

Views

1.3K

Likes

0

Replies

0
Move Not Working in Sites.html in 6.4
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Hi All,we recently Installed Service pack 6. After Installing Serivce pack we are seeing weird issuesCurrently facing two issues:1. When click on a page, select move, change the url and/or title and try to move the page back to its original location move becomes grayed out.2. When you click on a page, select move, change the url and/or title and move the page to a new location the changes to the url and/or title are not reflected.

Views

2.1K

Likes

0

Replies

4
RTE
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Hi Team,Currently working in AEM 6.4 ENV I'm facing Alignment Issue with the RTE,While I was copy & Paste from word Document to RTE . Below screenshot's are from word document & RTE

Views

1.2K

Likes

0

Replies

2
Content Fragment Model is not working for AEM 6.4
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
Hi Teamwe recently migrated from 6.2 to 6.4 . Content Fragment Model is not working in the Production Environment. but It's working fine on lower Environments (Dev & UAT)I'm seeing below Error. in this path /libs/granite/configurations/content/view.html/conf

Views

1.4K

Like

1

Replies

3
Re: Livefyre is not working on AEM 6.4
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
20.08.2019 21:29:11.120 *ERROR* [10.96.194.187 [1566336551002] GET /content/adp/en_ca/test-components/components/general/comments.html HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Uncaught SlingExceptionorg.apache.sling.scripting.sightly.SightlyException: org.apache.sling.api.scripting.ScriptEvaluationException: at com.adobe.cq.sightly.WCMScriptHelper.includeResource(WCMScriptHelper.java:184) at com.adobe.cq.sightly.internal.extensions.ResourceExtension.call(Resource...

Views

3.7K

Likes

0

Replies

0
Livefyre is not working on AEM 6.4
Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
- Adobe Experience Manager
We have migrated from AEM 6.2 to AEM 6.4 and upgraded LiveFyre packages as per Adobe's documentation. It's working as expected on Author environment but I see issues on Publisher environments. Where ever we use LiveFyre comments the entire page is broken and does not show any content on the page. I don't see any errors in the browser consoleDo we need to install any service packs for livefyre?Here are the Error logs .at com.adobe.social.integrations.livefyre.component.impl.LivefyreComponent.getN...

Views

3.8K

Likes

0

Replies

2
Likes given to
Likes from