Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

pn_2007
Community profile pn_2007 Level 2
Job title here
Location here
6 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 25-01-2018 3:40:03 AM
Offline
Top badges earned by pn_2007
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Unable to de-select child pages from Rolling out chan...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@Arun_Patidar Can you please let me know how I can do a synchronize from child folder?

Views

229

Likes

0

Replies

0
Unable to de-select child pages when trying to rollout a page from master
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Unable to rollout a page from master to country nodes.It is listing all child pages while trying to rollout, but unable to deselect pages so that they can be rolled out only to specific child nodes.

Views

249

Likes

0

Replies

2
Re: AEM Query date range property to query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
It worked. Thank you.

Views

285

Likes

0

Replies

0
AEM Query date range property to query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
I have a query as below: path=/home/project/usersproperty=customGroupproperty.value=Unverifiedtype=rep:User From this result I need to filter whoseregistrationCompletedDate or jcr:createdDate value is greater than 5 days Both these properties are of type Date.Can you help how I need to modify the query ? Do we have any property to get the dte greater than a particular value?

Views

345

Likes

0

Replies

3
Re: Vanity URL not working through website dispatcher url but https:/{dispatherDomain}/libs/granite/dispatcher/content/vanityUrls.html is listing all vanity urls
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Found the root cause of this issue. OOB Vanity URL's were not working because of internal sling mapping and dispatcher mapings. So as a solution we implemented custom vanity url path by appending the /content/site/locale path internally thorugh code and now OOB vanity urls are working.

Views

282

Likes

0

Replies

0
Re: AEM - vault -package filter.xml query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
I tried and this did not work. Also, in my case exclude pattern will not work as we have a designs package which i would like to exclude inorder to remove the dependency between apps and design package. Since the clientlib folder resides in designs package, even though if we give the exlcude ath for designs in the apps filter, it will not work. So we have to go by include pattern only.

Views

938

Likes

0

Replies

0
Re: AEM - vault -package filter.xml query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@BrianKasingli I have installed the package manually and saw the changes inside dialog.xml was not refflecting by just giving . I cannot give filter root alone as there are some folder which we don't need to be added as part of the package and hence giving the include patterns and including only those required

Views

951

Likes

0

Replies

0
Re: AEM - vault -package filter.xml query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@Albin_Issac If we give , the full nodes under site will be included right which I dont want. Hence given required paths only using include pattern. But my question is if i need to include all nodes and files under , how do i need to give the include pattern?

Views

987

Likes

0

Replies

0
Re: AEM - vault -package filter.xml query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@Shashi_Mulugu AEM versio is 6.4, Content maven version is 0.5.1, We are using include pattern so that we can inslude only the required folders other than including everthing in the package.

Views

953

Likes

0

Replies

0
AEM - vault -package filter.xml query
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
In my apps package filter.xml i have give as below: With the above code, when I am deploying my package, any new folders/files created are getting updated in crxde any existing html file changes are getting updated in crxde but changes to component dialog.xml are not getting updated in crxde (to explain, I make changes directly in one of the component dialog in crxde and then i deploy my package. The changes I did are not getting udpated from my codebase is the problem)So then I add the be...

Views

1.1K

Like

1

Replies

10
Vanity URL not working through website dispatcher url but https:/{dispatherDomain}/libs/granite/dispatcher/content/vanityUrls.html is listing all vanity urls
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
We are looking forward to make vanity url set up working for our website. We are using AEM 6.4.7 Have followed Adobe documentation and this blog - https://blog.kristianwright.com/2016/02/11/aem-dispatcher-and-vanity-urls/ to set up vanity urls.Dispatcher configuraions in farm file, filter.any file and cache.any file is also done. I am able to access the list of vanity url's using the path - https:/{dispatherDomain}/libs/granite/dispatcher/content/vanityUrls.html. But when i access thorugh the we...

Views

331

Likes

0

Replies

1
Re: Vanity url is not working with dispatcher in AEM 6.4
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@Anderson_Hamer Can you please confirm if this issue got resolved? I am also facing the same issue

Views

914

Like

1

Replies

2
var/commerce/products scroll issue in column view after SP 6.4.7
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
We are using AEM 6.4 and recently installed Service pack 6.4.7. Since after that, product UI(/var/commerce/products/) scroll in column view is not working if you have a huge list of products(1400+)The only error I am seeing is as below: *ERROR* [165.225.209.46 [1594219579524] GET /var/commerce/products/test/report/webAsset.thumbnailAsset.319.png/1592540110195.png HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingMainServlet service: Uncaught Problem handling the requestjavax.imageio.IIOException: No d...

Views

193

Likes

0

Replies

1
Re: Product UI(var/commerce/products) scroll issue after...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@vanegi So are you saying this is a known product issue and we need to raise a ticket ith Adobe?

Views

528

Likes

0

Replies

0
Re: Product UI(var/commerce/products) scroll issue after...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@vanegi But I could't reproduce this in we retail site. Our project has ,ore than 300 products, so once I insatll that package, I can see that the products are not loading up. In We retail, I couldn't reproduce it as they donot have that many products.

Views

632

Likes

0

Replies

0
Product UI(var/commerce/products) scroll issue after AEM Service pack 6.4.7 installation
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Hi , We are using AEM 6.4 instance and recently installed Service Pack 6.4.7 in all our instances.Since then we are finding an issue in Product UI.Specific to our project we have 400+ product ui in var/commerce/products path specific to our project.Since installing the latest service pack, the scroll funtionality in product UI is not completely functional. On first scroll, it shows loading and shows the next set of products and this works fine for two scrolls, after that it is not loading the ne...

Views

666

Likes

0

Replies

5
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Thank you all for your valuable comments on this issue. But the issue was at clouf front level. We had to add another beviour to pass the cookies from cludfront as that was a restrcited access folder.

Views

538

Likes

0

Replies

0
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@ Arun_Patidar Logged in as admin user and i checked the folder permissions too. It is all good in that perspective.

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Did not see any error while uploading in author and able to access image rendition in author

Views

971

Likes

0

Replies

0
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
No. Image is not rendering in the page neither. compared both publisher and in both I can see the rendition nodes. Compared them as well

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Another observation is that - I tried to inspect the broken image and could understand that it is referring to 1280*1280 rendition image. This rendition image is geeting downloaded in author instance, when we hit direct rendition image. But in publish direct rendition image is giving 404, though the physical rendition node 1280*1280 exist in JCR.

Views

1.3K

Likes

0

Replies

0
Re: DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@ Veena_Vikram This is happeing in QA. I did check your points 1 and 2 and everything is there. BUt still image is showing as broken.

Views

1.4K

Likes

0

Replies

0
DAM Asset shown as broken in publish when published
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
I am facing a strange issue as below with DAM assets.Have created a new DAM Folder in author and added some images. Tried publishing just one image from author.Though replication logs say it is successful, when I open the DAM folder in Publish instance. I am seeing the image as broken as below:Though it has been literally published, because I can see the file and file name etc. The image is showing as broken image.Another observation is that - I tried to inspect the broken image and could unders...

Views

2.7K

Likes

0

Replies

12
Re: Maven dependency when using opencsv : Unable to start...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
@ArpitVarshney, Done

Views

3.0K

Likes

0

Replies

0
Re: Maven dependency when using opencsv : Unable to start...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Thank @ArpitVarshney. That fixed the issue. Thanks a lot. You saved my day

Views

3.0K

Likes

0

Replies

0
Re: Maven dependency when using opencsv : Unable to start...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Hi @Albin_Issac My core bundle pom.xml already have an entry like this. org.apache.felixmaven-bundle-plugintrue*;scope=compile|runtime;inline=falsetrue!com.jcraft.jzlib,!android.util,!org.bouncycastle.jce,!org.bouncycastle.jce.spec,javax.inject;version="[1.0,2)",com.adobe.cq.commerce.api;version="[4.0.0,5)",com.adobe.cq.commerce.common;version="[3.0,4)",* I tried changing the inine to true and build again. That too did not fix the issue

Views

2.3K

Likes

0

Replies

0
Re: Maven dependency when using opencsv : Unable to start...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Hi @ArpitVarshney, My core bundle pom.xml has already included * as dependency as below. org.apache.felixmaven-bundle-plugintrue*;scope=compile|runtime;inline=falsetrue!com.jcraft.jzlib,!android.util,!org.bouncycastle.jce,!org.bouncycastle.jce.spec,javax.inject;version="[1.0,2)",com.adobe.cq.commerce.api;version="[4.0.0,5)",com.adobe.cq.commerce.common;version="[3.0,4)",* I tried changing the inine to true and build again. That too did not fix the issue

Views

3.0K

Likes

0

Replies

0
Maven dependency when using opencsv : Unable to start bundle
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
I am trying to use opencsv in my AEM project. For that I have added the maven dependency as below in my core bundle pom.xml. com.opencsvopencsv4.1 But after adding this dependency, my project bundle is showing installed status and I can see the below when anlaying the bundle.org.apache.log -- Cannot be resolvedorg.apache.avalon.framework.logger -- Cannot be resolved Error.log :missing requirement - Unresolved requirements: osgi.wiring.package; (osgi.wiring.package=org.apache.log) Can someone hel...

Views

4.3K

Like

1

Replies

10
Re: How to create a OSGI Configuration holding multi dime...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Thank you Briankasingli

Views

4.5K

Likes

0

Replies

0
Re: How to create a OSGI Configuration holding multi dime...
Avatar
Validate 1
Level 2
pn_2007
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

42 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 3
Boost 1
View profile
pn_2007
- Adobe Experience Manager
Got another solution. Created 6 different single dimensional string arrays which is supported by OSGI. Then added all these 6 string array to a list and then used that list in my logic and that seems to be working.

Views

4.6K

Likes

0

Replies

0
Likes given to
Likes from