Expand my Community achievements bar.

SFS-DPS
SFS-DPS
Offline
Type
  • All
  • Questions
  • Discussions
  • Ideas
  • Blogs
Filter by user contributions
  • Looking into this further it appears uploading a smaller image for article image and social image don't change the content file size which in my case is red and to big. But it sounds like that may or may not be whats causing the jitter on the page that is in the browser, and the app content pages wi...

    Type

    Questions

    Views

    1.0K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • Further testing this...It seems IOS devices are just the transparency is adjusting slightly. But the shifts are much more drastic on android and web view.IOS devices 75%-95% seem almost solid. While the web view and android seem to shift transparency as expected.SO maybe this is a display issue or a...

    Type

    Questions

    Views

    1.3K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • Ok this has got to be a bug.I have background set for a particular collection.Then I have a card with "Text Area" background set to 50% and "Card Background" set to 0%...No problem. I can see through the text area background appears transparent on IOS phone, Tablet, Preflight and non-preflight apps....

    Type

    Questions

    Views

    4.1K

    Likes

    0

    Replies

    7
  • I did and still nothing.

    Type

    Questions

    Views

    1.3K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • When you say thumb nails are you referring to images I place in Article Properties?Article Image says it should be at least 2048px so I would think big is good.And for Social Media Image it does not recommend a size. Whats best here?

    Type

    Questions

    Views

    922

    Likes

    0

    Replies

    0
  • Web view nice and smooth on FireFox but Jitters when scrolling on Safari and Chrome. Anyone else experiencing this?https://viewer.aemmobile.adobe.com/index.html#project/20151817-e5ce-4721-aff0-65bc38c9679b/view/MainCollection/view/ti.1…

    Type

    Questions

    Views

    1.5K

    Likes

    0

    Replies

    4
  • I have enabled the search feature. I have a preflight app installed on one devise and the non-preflight app installed on a separate device.When I do a search for the word "Feature" on the preflight app I'm getting an old article that I believe has been deleted form my project. I can not find it anyw...

    Type

    Questions

    Views

    3.7K

    Likes

    0

    Replies

    7
  • Ok. looks like my team mate figured out problem 2. Here is his response:OEM wasn't the problem, because everything is rendered in HTML and javascript (there is no actual .oem file in the bundle that becomes the article). The issue was that the web viewer forces everything into a strict mode, so I ha...

    Type

    Questions

    Views

    996

    Likes

    0

    Replies

    0
  • We are developing a responsive DPS app with web view enabled. And we have a few issues related to the OAM files that we created and exported from edge animate.Problem A: The .oam file scales on all phones and tablets correctly except the iPhone 6 Plus. As seen in the image the text that enters from ...

    Type

    Questions

    Views

    1.8K

    Likes

    0

    Replies

    4
  • If I add devices to my development provision in Apple Dev portal do I also have to update aps_dev push certificates and re build app so that new devises will also get test notifications?I have an newly added ipad that is not receiving test notifications but a old Iphone that is.Cant figure out why. ...

    Type

    Questions

    Views

    1.1K

    Likes

    0

    Replies

    1