Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Exit Intent Template not firing

Avatar

Level 2

Hi everyone,

In the past, I have successfully completed tests using the Adobe template regarding exit intent across my website.  When I create an A/B (or EXP) test using this template on a landing page I created in AEM, the pop-up successfully fires within the modification section of setup. 

 

BUT when I go to use the QA links after setup and prior to activation, the pop-up does not fire.  I also activated the test to try in production but still, it did not fire at all.  
I tried it in incognito mode as well.  

I am willing to post the code I am working with but here is a screenshot of what SHOULD pop up:

IanNEE_0-1581966738905.png


Please let me know if you have a solution!

Thanks,
Ian

Topics

Topics help categorize Community content and increase your ability to discover relevant content.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee

@IanNEE 

Does the QA URL work successfully if you reload it (on the second load?)

Mihnea Docea | Technical Support Consultant | Customer Experience | Adobe | 1 (800) 497-0335

View solution in original post

0 Replies

Avatar

Correct answer by
Employee

@IanNEE 

Does the QA URL work successfully if you reload it (on the second load?)

Mihnea Docea | Technical Support Consultant | Customer Experience | Adobe | 1 (800) 497-0335

Avatar

Level 2

@Docea 

When I try to reload the page a second time, I get a 404 error.  Hoping you are onto something!