Highlighted

Adobe Target VEC error

Avatar

Avatar

jasond23496956

Avatar

jasond23496956

jasond23496956

16-09-2019

In Chrome, I'm receiving a VEC error when creating an activity saying the page was refused by the server. I'm able to create activities with no issues in Firefox and Edge. See attached screenshot.

target-vec-error.PNG

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

surebee

Employee

Avatar

surebee

Employee

surebee
Employee

17-09-2019

Hi jasond23496956​,

What version of Chrome are you using? Note that per Supported browsers ​: you will need to use the latest or the latest-1 version of Chrome to create activities.

You could also always email us at clientcare@adobe.com with your account details and the page URL and we can take a look.

Highlighted

Avatar

Avatar

jasond23496956

Avatar

jasond23496956

jasond23496956

17-09-2019

It looks like the version I have on my machine is 75.0.3770.80 . My browser is managed and updates are disabled by my administrator

Highlighted

Avatar

Avatar

Shruthi_N

Employee

Avatar

Shruthi_N

Employee

Shruthi_N
Employee

18-09-2019

jasond23496956​ Do you mind sharing the url of the page that you are trying to load in the VEC so that we can check if we can reproduce the issue on our end?

Highlighted

Avatar

Avatar

jasond23496956

Avatar

jasond23496956

jasond23496956

18-09-2019

I'm not able to share anything in regards to that but, this isn't just one specific URL but all published pages from our AEM prod, dev, and stage environments. I feel like this may be a browser issue as I can currently am able to produce tests/activities in Firefox and Microsoft Edge.

Highlighted

Avatar

Avatar

mikewebguy

Employee

Avatar

mikewebguy

Employee

mikewebguy
Employee

18-09-2019

jasond23496956

I would agree with your assessment since it's only happening in that specific browser probably some security feature/setting.

Mihnea Docea | Technical Support Consultant | Customer Experience | Adobe | (:: 1 (800) 497-0335

Highlighted

Avatar

Avatar

gaureshk3014423

Avatar

gaureshk3014423

gaureshk3014423

18-09-2019

We are also facing the same issue and sometimes when I load any page in VEC it redirects me to adobe experience cloud login page URL (www.mywebsitedomain.experiencecloud.adobe.com/exc-content/login.html) inside VEC with a blank gray screen

1834114_pastedImage_0.png

Highlighted

Avatar

Avatar

jasond23496956

Avatar

jasond23496956

jasond23496956

19-09-2019

Is there anything you'd recommend I change in settings? Unfortunately my Chrome browser is managed by my organization so that can make it difficult for certain tasks and updating/changing settings.

Highlighted

Avatar

Avatar

surebee

Employee

Avatar

surebee

Employee

surebee
Employee

25-09-2019

Hi jasond23496956​, sorry to hear that you are still experiencing the issue. Could you shoot us an email at clientcare@adobe.com and we could set up a screenshare to take a look?

Highlighted

Avatar

Avatar

Saif

Avatar

Saif

Saif

04-08-2020

Were you able you fix this?

I am facing the same issue and it happens intermittently.