Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

getting weird error msg while trying to run processes on the server

patrickpai
Level 3
Level 3

Good morning,

 

A colleague of mine is running some of our extended certify processes on PDF's.

he goes on to say:

 

The prod one shows what happens when processing continues... and calls http://jbossprd:8080/soap/services/N_eInvoice/verify... a 500 error on the call to LiveCycle. 
Here is the CF log for the call:
"Information","ajp-nio-8012-exec-53","03/31/20","14:20:52","","Starting HTTP request {URL='http://jbossprd:8080/soap/services/N_eInvoice/verify', method='POST'}"
"Information","ajp-nio-8012-exec-53","03/31/20","14:20:53","","HTTP request completed  {Status Code=500 ,Time taken=1065 ms}"
 
The LiveCycle log shows the following:
 
2020-03-31 14:20:53,278 INFO  [org.apache.axis.EXCEPTIONS] (http-0.0.0.0-8080-3) AxisFault:
AxisFault
 faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException
 faultSubcode:
 faultString: ALC-DSC-099-000: com.adobe.idp.dsc.DSCRuntimeException: java.lang.ClassCastException:
 
com.adobe.xfa.data.DataModel cannot be cast to com.adobe.xfa.data.DataNode

 

 

Does anyone have any idea why this error(in bold) might be thrown at us? i cant find any leads on this at all right now....

 

Any idea or thought is welcomed 🙂

 

Thank you and if more info is needed, please ask away 🙂

Patrick

 

0 Replies