Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Workspace cannot start process, puts it in the Draft folder

Avatar

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
Sedat_Reyhan
Level 2

15-05-2008

Hi!



My processes which i have used many times in workspace now cannot be started. Workspace puts them in the draft folder and doesn't do more. Please help!



Kind regards

Sedat,

Replies

Avatar

Avatar
Coach
Level 10
Jasmin_Charbonn
Level 10

Likes

149 likes

Total Posts

2,154 posts

Correct Reply

97 solutions
Top badges earned
Coach
Give Back 1000
Give back 900
Give Back 800
Give back 600
View profile

Avatar
Coach
Level 10
Jasmin_Charbonn
Level 10

Likes

149 likes

Total Posts

2,154 posts

Correct Reply

97 solutions
Top badges earned
Coach
Give Back 1000
Give back 900
Give Back 800
Give back 600
View profile
Jasmin_Charbonn
Level 10

15-05-2008

Have you changed your form?

It looks like it can submit the form.

Are you using the process fields from Form Designer, or you're own submit button.



Jasmin

Avatar

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
Sedat_Reyhan
Level 2

15-05-2008

Actually there are many processes. None of them work in Workspace. All are using forms which have process fields from designer.



Thank you

Sedat

Avatar

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 2
Sedat_Reyhan
Level 2

Likes

0 likes

Total Posts

38 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
Sedat_Reyhan
Level 2

15-05-2008

I've restarted the server. Everything is working now.



Thanks