Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

reindexing is not working publish instance

thiszparveen
Level 2
Level 2

I created index for custom properties in author instance. it is reindexed successfully and warning message “Traversing 1000 nodes…” in error.log is also wiped off in author instance.

But when i installed the same package in publish instance, reindexing is not working(i.e reindex value is set not setting to false) and in the error log i am seeing the below message. Could you please help me on this ASAP as major blocker for us.

 

14.10.2016 22:12:24.630 *INFO* [pool-9-thread-4] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:29.630 *INFO* [pool-9-thread-5] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:34.630 *INFO* [pool-9-thread-3] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:36.073 *INFO* [10.67.5.48 [1476479556072] GET /content/cqms_nonexistent_page.html HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Resource /content/cqms_nonexistent_page.html not found
14.10.2016 22:12:39.630 *INFO* [pool-9-thread-5] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:44.630 *INFO* [pool-9-thread-5] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:44.631 *WARN* [pool-9-thread-5] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.AsyncIndexUpdate [async] The index update is still failing
org.apache.jackrabbit.oak.api.CommitFailedException: OakAsync0002: Missing index provider detected for type [lucene] on index [/oak:index/customLuceneIndex]
               at org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.AsyncIndexUpdate$DefaultMissingIndexProviderStrategy.onMissingIndex(AsyncIndexUpdate.java:836)
               at org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate.collectIndexEditors(IndexUpdate.java:202)
               at org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate.enter(IndexUpdate.java:144)
               at org.apache.jackrabbit.oak.spi.commit.VisibleEditor.enter(VisibleEditor.java:57)
               at org.apache.jackrabbit.oak.spi.commit.EditorDiff.process(EditorDiff.java:49)
               at org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.AsyncIndexUpdate.updateIndex(AsyncIndexUpdate.java:372)
               at org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.AsyncIndexUpdate.run(AsyncIndexUpdate.java:322)
               at org.apache.sling.commons.scheduler.impl.QuartzJobExecutor.execute(QuartzJobExecutor.java:105)
               at org.quartz.core.JobRunShell.run(JobRunShell.java:207)
               at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
               at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
               at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
14.10.2016 22:12:45.465 *INFO* [10.67.5.48 [1476479565464] GET /content/cqms_nonexistent_page.html HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Resource /content/cqms_nonexistent_page.html not found
14.10.2016 22:12:49.630 *INFO* [pool-9-thread-3] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
14.10.2016 22:12:50.445 *INFO* [10.67.5.48 [1476479570444] GET /content/cqms_nonexistent_page.html HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Resource /content/cqms_nonexistent_page.html not found

5 Replies
Opkar_Gill
Employee
Employee

how are you deploying the index? Are you using ACS Commons Ensure OAK Index? What version of AEM and OAK are you using?

Regards,

Opkar

https://adobe-consulting-services.github.io/acs-aem-commons/features/ensure-oak-index.html

thiszparveen
Level 2
Level 2

I am using AEM 6.0. Recently cq-6.0.0-hotfix-9456-1.0.zip (oak 1.0.28) is installed on our severs. both author and publish have same hotfixes and service packs available.

I created a new node(customLuceneIndex) under oak:index node and made a package of it and installed in author & publish instances. 

In author reindexing done successfully and reindex value set to false once it is done. but where as in publish i am getting above mentioned warning and reindex value is not setting to false as it is not reindexing.

Please help in resolving this.

Thanks & Regards,

Parveen

Jitendra_S_Toma
Level 9
Level 9

14.10.2016 22:12:49.630 *INFO* [pool-9-thread-3] org.apache.jackrabbit.oak.plugins.index.IndexUpdate Found a new index node [customLuceneIndex]. Reindexing would be requested
 

As per the log, it seems you need to reforce the indexing and do it manually. Have you tried it?

Regards,

Jitendra

thiszparveen
Level 2
Level 2

Yes, i tried reindexing using /etc/acs-commons/oak-index-manager.html. It is processing continuously, but reindex is not setting to false. It is processing since last 2 days but no use.

In author it took 10 mins max