Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Package errors on install Crx/de - no logs - AEM 6.3

ashleyconnor
Level 1
Level 1

When attempting to upload and install a file created via ./mvnw clean install I'm running into the error below:

Install Package: /etc/packages/apple-cms/cms-content-v1.zip

Mon Mar 19 2018 15:53:13 GMT-0400 (EDT)

Installing content

Collecting import information...

Installing node types...

Installing privileges...

Importing content...

- /

...

saving approx 1 nodes...

Package imported (with errors, check logs!)

Content is missing from the crx/de tree under /etc/map/publish/http - so I wish to check the logs.

Attempting to tail all of the logs under ../author/crx-quickstart/logs but not getting any output at all - same for both publish and authoring instance.

4 Replies
kautuk_sahni
Community Manager
Community Manager

Can you please try re-installing the package manually and check the Log again?

Also, use -Dvault.verbose=true to get the verbose logs at maven level.

-Kautuk

Kunwar
Employee
Employee

Before you install the package, Try the new 'test install' option in the package manager.  From what I see '-' no change to the repository occurs so either the filters are incorrect or the package definition.

If you can replicate it consistently, maybe attach the package for review.

Rima_Mittal
Level 4
Level 4

Since there are no errors in the logs, Please double check that '/etc/map/publish..' is added in filter.xml.

HeenaShirke
Level 1
Level 1

I use below command when I wish to see the errors that occurred during package upload on windows machine:

mvn clean install > Path to the file where the output should be sent.

Eg: mvn clean install > C:\Users\ABC\Documents\AEM\buildlogger.log