Getting "null" of configuration admin service in my local environment!

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
keshav_goud
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

35 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
keshav_goud
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

35 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
keshav_goud
Level 2

09-07-2021

Can any one help me Getting null of configuration admin service while trying to read osgi configuration.

 

configuration = configurationAdmin.getConfiguration("pid");

 

Getting null in logs.

 

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,442 likes

Total Posts

3,318 posts

Correct reply

941 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,442 likes

Total Posts

3,318 posts

Correct reply

941 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

09-07-2021

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 100
Level 6
snbaem
Level 6

Likes

115 likes

Total Posts

246 posts

Correct reply

37 solutions
Top badges earned
Boost 100
Springboard
Establish
Validate 25
Validate 10
View profile

Avatar
Boost 100
Level 6
snbaem
Level 6

Likes

115 likes

Total Posts

246 posts

Correct reply

37 solutions
Top badges earned
Boost 100
Springboard
Establish
Validate 25
Validate 10
View profile
snbaem
Level 6

09-07-2021

Hi,

 

Can you please add more code snippet to get the context and idea on the type of service annotations used?